Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim férfival kapcsolat?
Kérlek titeket a válaszaitokat csak kulturáltan én most tényleg csak tapasztalatokra, tanácsokra lennék kíváncsi.
Megismerkedtem egy férfival nagyon szimpatikus és vonzó de nem merek kezdeni vele kapcsolatot meg semmit sem mert muszlim. Mindenki vallását tiszteletben tartom de én ateista vagyok. Nagyon kedves de vallásosnak vallásos azt nem tudom mennyire de az. Sok rosszat hallottam akár a közelemben élőktől is milyenek a muszlim férfiak és bár nagyon vonzó úgy érzem nem szabad több legyen köztünk mert nagyon más életet élünk.
Utána olvastam és csak házasság után szexelnek valamint más a szexuális kultúrájuk is, én szűz vagyok de nem hiszem a házasságig akarok ezzel várni...
Nem akarom megbántani de annyira mások vagyunk, hogy szerintem hagynunk kéne egymást akárhogy vonzódom hozzá.
Jobb ha többet nem beszélünk?

#28 Édes istenem... november elején jöttél vele össze. Most három hónapos terhes vagy. Most február közepe van. Tehát egész pontosan 2, azaz KETTŐ hete ismerted, amikor sikerült vele felcsináltatni magad.
Ne haragudj, de pontosan az ilyenek miatt nézik le az olyan nőket, akik muszlim férfiakkal állnak össze. NEM IS ISMERED! Erre szülsz neki egy gyereket... Aztán meg sír a szád, csodálkozol, ha kiütköznek a kulturális különbségek, nem egy elvet képviseltek a gyermeknevelésben, ne adj isten durván elfajulnak a dolgok (szerintem nem kell részleteznem).
Ezt úgy mondom, hogy az én párom is muszlim és együtt vagyunk négy éve! Mindketten úgy gondoljuk, a gyerekvállalás egy olyan téma, amit alaposan meg kell gondolni, meg azonos kulturális háttér mellett is, nem még, hogy így!
Eszméletlenül felelőtlen vagy. A többi gondolatomat inkább nem is írom le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!