Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyn tudom jól megujjazni magamat?
Figyelt kérdés
Amikor ujjazom magam akkor nagyon hamar elfaradok. Mit csinalhatnek hogy ne faradjak el és el tudjak mennj?tegnap 20:20
2/8 anonim 

válasza:

Vegyél egy vibrit, vagy cseréld az ujjaid egy pasi farkára :)
3/8 anonim 

válasza:

Én sem tudok ujjazva elmenni, vagy csak a csiklómat izgatom, vagy használok valami mást az ujjaim helyett. Amúgy tényleg próbáld esetleg 2 ujjal, vagy közben izgasd a csiklód is, hátha úgy sikerül.
4/8 anonim 

válasza:

Gugolva könnyebb. De a dildó sokkal jobb, tapadókorongos. Azt lehet lovagolni is.
6/8 anonim válasza:
Kitapasztalod, hogy a(z) (al)testednek hogyan, miként a jó. Fedezd fel Magadat! :)
8/8 anonim válasza:
Mondjuk én is segítenék. Legalább szagolhatnám az ujjamon a szexi szagot. Mi ez, ha nem a tökéletes szimbiózis???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!