Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ?
Figyelt kérdés
A mensim február 19.en jött meg,23ig tartott ,most március 8an volt aktus a barátommal ,és elment bennem,lehetek terhes? (Szeretnénk babát) viszont nemtudom ,hogy így lehetek etegnap 18:37
3/11 anonim 

válasza:

Este hét óra, már azt hittem ma elmaradnak a terhes lehetek kérdések.
4/11 anonim 

válasza:

#3 mindjárt jönnek a farok kérdések is 😂😂😂
5/11 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem az ilyen embereket ,miért válaszoltok ha nem tudtok normális válaszokat adni,ha annyira tapasztaltak vagytok ilyen terén akkor írjatok le,ha nem akartok segíteni ne válaszoljatok rá ,én be vallom nem vagyok ilyen terén képbe ,de nem lehet mindenki tisztába ilyenekkel
tegnap 18:51
6/11 anonim 

válasza:

Kb a legjobb időpont... simán lehetsz. Vegyél cumikat 😄
8/11 A kérdező kommentje:
Na koszonom ez már jobb válasz,szeretnénk Babát igen ,de annyi mindent olvasok itt ,hogy már nem tudom melyiknek hidjek
tegnap 18:55
9/11 Noren1989 

válasza:

Kicsibogár, a normál megfejtések szerint az első kimaradt menzesz után szokás aggódni.
Az meg úgy számolom, hogy jó 2 hét.
Tali ugyanitt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!