Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim férfival kapcsolat?
Kérlek titeket a válaszaitokat csak kulturáltan én most tényleg csak tapasztalatokra, tanácsokra lennék kíváncsi.
Megismerkedtem egy férfival nagyon szimpatikus és vonzó de nem merek kezdeni vele kapcsolatot meg semmit sem mert muszlim. Mindenki vallását tiszteletben tartom de én ateista vagyok. Nagyon kedves de vallásosnak vallásos azt nem tudom mennyire de az. Sok rosszat hallottam akár a közelemben élőktől is milyenek a muszlim férfiak és bár nagyon vonzó úgy érzem nem szabad több legyen köztünk mert nagyon más életet élünk.
Utána olvastam és csak házasság után szexelnek valamint más a szexuális kultúrájuk is, én szűz vagyok de nem hiszem a házasságig akarok ezzel várni...
Nem akarom megbántani de annyira mások vagyunk, hogy szerintem hagynunk kéne egymást akárhogy vonzódom hozzá.
Jobb ha többet nem beszélünk?
20
Nem meg fogom szakítani vele a kapcsolatot, nem szeretnék magamnak sem rosszat azzal, hogy olyan dologba lépek bele ami tőlem ennyire távol áll. Természetesen nem bántom meg csak elmondom hagyjuk ezt.
19
Én itt csak mondom nem vagyok moderátor kérdést így én nem törölhezek.
21
*Törölhetek

Azóta mi történt???
Nekem is van egy történetem egy pakisztán muszlim férfival, nagyon kedves, aranyos, kedvembe jár mindig 4hete vagyunk együtt már le is feküdtünk, nem probléma neki hogy van egy gyermekem egy másik házasságból, figyelmes, odaadó, de néha a csókjai és a vágyai rettentő pl: napokban volt nálam... és nem lehetett köztünk semmi, egyéb okok miatt, és csokoloztunk, egyre erősebb volt az ölelés, a csók, a szorítása...... nekem egy kicsit agresszív volt az a pár perc, de lehet nála a szeretet a vágy amit irántam érzett abban a pillanatban.... nos nem tudom, minden tökéletes, minden szép mikor vele vagyok, mikor együtt alszunk, de mikor nem vagyunk együtt kicsit elgondolkodtató egyéb dolgok...
Szülei nem tudnak rólam sem a rokonai, a főnöke meg nagyon úgy viselkedik vele mintha a kis testvére lenne, elmondásai alapján mondta a "párom" azt mondta a főnöke aki a legjobb haverja is egyben, mivel ő törékeny lelkű és egyszerű ember, nem olyan mint a többi muszlim stb... ezért akármi bántodása esik, vagy bármi gond van, szóljon neki és felhívta a figyelmemet arra hogy a főnöke teljesen más ember mint ő, szigorú és tényleg az ellentéte neki....
Azóta én mindig elmondom neki, hogy ne szóljon rólunk a főnöknek, meg képet se küldjön hogy mi milyen jól érezzük magunkat egyebek, mert elmondja a szüleinek testvéreinek és akkor nem tudom mi lesz a következménye ennek az egésznek, és felhívtam a figyelmét hogy egy átlagos kapcsoatot szeretnék vele, de ő benne is van, meg azt mondta hogy minden legyen úgy ahogy eddig volt az életemben, csak szeressem és ne csaljam meg, mert nem fog rá adni okot, hogy ezeket megtegyem, tiszta szívből szeret engem.
Többször is mondja menjünk UK- ba élni mert ott arany életet csinál nekünk, vagy másik országba, én annyit mondtam neki hogy egy helyre nem szeretnék menni, az ő országába!!!! Még látogatóba sem szeretnék menni, és a családjából elég annyi hogy video hívásba látom őket.
Egyre jobban szeretne felvállalni engem mindenki előtt, én nem szeretném mert félek a következményektől.
De valószínű abba is hagyom vele a kapcsolatot, mert mikor vele vagyok minden csodás, gyönyörű de mikor nélküle akkor néha hiányzik, de távoltartani akarom magamat tőle (lehet az is az oka, hogy most léptem ki egy kapcsolatból ami 2éves volt és rögtön jott a muszlim pasi) a majdndm két éves kapcsolat előtt volt egy 12éves kapcsolatom és 29 vagyok, lehet ez a gond, de nem tudom végül mi tévő legyek......
26
Minden rendben nagyon szeretjük egymást, elkezdtük a közös tervünket, dúl a love :D még nem lakunk együtt de mindennap együtt alszunk, hajtja a munkát, és eg, nagyszerű fazon nagyon szeretem remélem nem fogok benne csalódni
27
Szia én azóta 3hónapos várandós vagyok, és nem élünk együtt de mindennap együtt alszunk, most fogja fel hogy apuka lesz, de vannak dolgok amiket nekem kell el magyarázni, mit hogyan kellene csinálnia, szeretem meg kedves aranyos, de úgy gondolom most mutatja ki azt hogy ő nem ide valósi, és hogy nem úgy áll hozzám mint ahogy Pakisztánban a férfiak a nőkhöz, most terhesen is még dolgozok, és ma kérdezte hogy tudok e mégegy munkát vállalni!?
Ha ezt 2nappal ezelőtt kérdezi, akkor nem csúszok le az abortuszról, de ő könyörgött hogy ne legyen abortusz, mert az első gyermeke, és talpra fog állni, van munkája de többet szeretne nyújtani és széfelni, nem erőlteti a házasságot (eddig sem erőltette) de mondta ma, kicsit fél most az apaságtól.
Nem tudom kicsit énis most tartok mindentől, pedig én már egy kislánynak az anyukája vagyok, de megtorpantam picit.....

28 és akkor most mi lesz? Hogy estel teherbe ilyen gyorsan? Jó, gondolom nem védekeztetek. :)
Írtad korábban hogy lehet kimennetek Angliába, talán az lenne a legjobb a baba születése utàn. Ott nem mondhatja, hogy nehezen talál munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!