Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim férfival kapcsolat?
Kérlek titeket a válaszaitokat csak kulturáltan én most tényleg csak tapasztalatokra, tanácsokra lennék kíváncsi.
Megismerkedtem egy férfival nagyon szimpatikus és vonzó de nem merek kezdeni vele kapcsolatot meg semmit sem mert muszlim. Mindenki vallását tiszteletben tartom de én ateista vagyok. Nagyon kedves de vallásosnak vallásos azt nem tudom mennyire de az. Sok rosszat hallottam akár a közelemben élőktől is milyenek a muszlim férfiak és bár nagyon vonzó úgy érzem nem szabad több legyen köztünk mert nagyon más életet élünk.
Utána olvastam és csak házasság után szexelnek valamint más a szexuális kultúrájuk is, én szűz vagyok de nem hiszem a házasságig akarok ezzel várni...
Nem akarom megbántani de annyira mások vagyunk, hogy szerintem hagynunk kéne egymást akárhogy vonzódom hozzá.
Jobb ha többet nem beszélünk?

Ha gondolod, irj uzit :)
A parom muszlim, vallasos, bar nem annyira mint az atlag. Lassan 9 honapja vagyunk egyutt, es 2 honapja elunk egyutt :)
26N
4
Esetleg az ilyen dolgokat inkább privátban megbeszélhetitek...
3
Hát én őszintén inkább arra lennék kíváncsi ez hosszabb távon mennyire működik.
+Tényleg más náluk a szex és ha tényleg nagyon önzőek akkor nem hiszem ez nekem menne.

Ne kezdj muszlimokkal. Sajnos nagyon sokan megjárták ismerősi körben:
-soha nem fog elvenni feleségül
-soha nem fog felvállalni/bemutatni a családjának/barátainak
-soha nem fog téged egyenrangúként kezelni (a vallás miatt, a felfedett hajad miatt, stb)
-lehet amúgy szerelmes meg annak tűnik de ez csak a kielégülésről szól (nem hosszútávú párkapcsolat az elöbbiek miatt)
-barátnőmet úgy otthagyta egyik napról a másikra mint a sicc mikor a család hozott neki egy új menyasszonyt :) még porzott is olyan gyorsan lelécelt
30/N

7
Igen ilyeneket hallok én is de pl akivel ismerkedem semmi intim dolgot nem akar a házasságig mert az bűn ezért egy éven belül ő házasodna. De én nem hiszem egyből férjhez akarok menni.

Nem lehet a muszlim férfiakról általásítva beszélni mert attól is nagyon függ milyen országból származik. De ha már nekikezdtünk akkor:
Muszlim férfiak MUSZLIM NŐKKEL csak házasság után szexelnek. Más nőkkel házasság előtt is. Általában kicsit lenézik a nem-muszlim nőket és nem mint feleség hanem mint kaland gondolnak rád.
Muszlim férfiak általában nagyon kedvesek házasság előtt. Utána teljesen megváltoznak és elvárják hogy a feleség alárendelt legyen.
De ezek inkább a származási országuk szokásai mint a muszlim vallás miatt van.

Ahogy 7 meg 11 írja.
Plusz meg az is hozzájön hogy ha netalántán házasság lenne a dologból természetesen neked kell áttérni a muszlim vallásra annak minden nyűgével.
Napi 5x ima, fedett fej, stb :) akarod te ezt?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!