Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim férfival kapcsolat?
Kérlek titeket a válaszaitokat csak kulturáltan én most tényleg csak tapasztalatokra, tanácsokra lennék kíváncsi.
Megismerkedtem egy férfival nagyon szimpatikus és vonzó de nem merek kezdeni vele kapcsolatot meg semmit sem mert muszlim. Mindenki vallását tiszteletben tartom de én ateista vagyok. Nagyon kedves de vallásosnak vallásos azt nem tudom mennyire de az. Sok rosszat hallottam akár a közelemben élőktől is milyenek a muszlim férfiak és bár nagyon vonzó úgy érzem nem szabad több legyen köztünk mert nagyon más életet élünk.
Utána olvastam és csak házasság után szexelnek valamint más a szexuális kultúrájuk is, én szűz vagyok de nem hiszem a házasságig akarok ezzel várni...
Nem akarom megbántani de annyira mások vagyunk, hogy szerintem hagynunk kéne egymást akárhogy vonzódom hozzá.
Jobb ha többet nem beszélünk?

16
Őszinte leszek egyszer megcsókolt és a keze eltévedt ahogy az enyém is...
Viszont kérte álljunk le mert ha lefekszem velem házasságon kívűl akkor bűnt követ el és azt sem akarja neki adjam azt amit nem ő érdemel mert nem a férjem még...
Azóta viszont én tartom a távolságot néha néha beszélünk mert ha ennyire vallásos én az életébe így nem férek bele.
20
Én pl nem de a feltett kérdésemhez sem kapcsolódik ez és ahogy írod nem is ide vág.

Sajnos közeli tapasztalataim vannak, mert egy ismerősöm, aki a fehér férfiakból kiabrándult, szó szerint "falja" a debreceni és budapesti pakisztáni férfiakat.
Nagyon jellemző rájuk a love bombing, az első randik alatt MINDENT megtesznek, hogy beetessenek veled egy tökéletes, idilli személyiséget, pl a barátnőm "partnere" elrohant éjjel a benzinkútra csokiért, amikor a barátnőm megkívánta 😅 kb 4 órája ismerték egymást ekkor... Persze pár héttel később már teljesen máshogy viselkedett a faszi...
A barátnőm már nem szűz, így egyik arab sem vállalja fel a család előtt, ők szűz, európai lányokat akarnak. Hamar emlegetik a házasságot, mert kell nekik az EUs papír.
A kultúrát képtelenek elfogadni, mindig szidják az európai szokásokat, azt akarják, hogy a fehér emberek alkalmazkodjanak hozzájuk 😅
Hiába meglett felnőtt emberek, nagyon gyerekes a személyiségük, nincs tapasztalatuk nőkkel. Egy 35 évhez közeli randipartnere a barátnőmnek a szokásos love bombing után egyszer azzal hívta fel sírva, hogy hagyják abba a randizást, mert az anyukája szerint pokolra fog kerülni (a pasi).
15
Jópár éve itt él neki már nem kell az "EUs" papír.
Én szűz vagyok ez náluk valóban nagyon fontos másképp is viselkedett mikor ezt megtudta.
Ő Indonéz muszlim, nem tudom pl mennyire mások lehetnek, gondolom ugyanolyan a muszlim vallás ott is mint máshol.
Több mint fél éve ismerem ezalatt az idő alatt csókolóztunk simogattuk egymást de leállított, hogy ezt csak házasságban teheti meg mert ha most lefekszik velem az a lehető legnagyobb bűn amit tehet. Ezért hiszem azt ő a nagyon vallásos fajta. Hiába tetszik és kedvelem ez nem menne köztünk én tényleg ateista vagyok valamint más az életünk de nagyon.

Eleinte a tenyerén hordoz.
Házasság után vagy kapcsolatban féltékenység, birtoklás, agressuió lesz jellenző. Gyakorlatilag egy férfivel sem állhatsz szóba mert az iszlámban ez tilos.
A tulajdona leszel akivel azt tesz amit akar.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!