Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki örül annak, hogy a mi édes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki örül annak, hogy a mi édes drága hazánk…….Elnyugatiasodik?

Figyelt kérdés

Szia kedves olvasó, őszinte szeretnék lennék! Gyerek korom óta, mindig is jelentős figyelmet szántam a néger pasik felé, mostanság 25 éves fiatal fejjel, teljesen megvagyok győződve arról, hogy a néger pasi egyre nagyobb csoportos megjelenése, nagyon kellemes! A magyar csinos hófehér lányok, aki olvassa, nyissatok bátran a néger pasik felé, bátran adjatok jelet nekik, aki néger pasi ezt olvassa, bátran ismerkedjetek ,szedjetek fel magyar csajokat, jól áll nekik és nektek is! Öröm látni a kezetek közt! Nagyon örülök hogy itt vagytok, nagyon vonz hogy a jövőben, a páromnak eleget tegyetek, házaspárok, nehezen vallják be hogy, kapcsolatukat feldobjátok négerek! Bármelyik magyar lánnyal lefeküdnék, bármennyi fekete pasival lefeküdt előttem! Szeretlek benneteket

Magyar férfi 25F

2023. júl. 29. 05:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kell őt bántani, ti páran úgy gondoljátok, ő meg mások így.

Sok nőt egyáltalán nem érdeklődik irántuk, sok meg igen. Ezzel nem tudtok mit kezdeni, el kell fogadni, úgy sem lehet ezt megállítani.

Nekem is volt dolgom fekete pasival, és nagyon jó volt velük, persze mástól hallottam kevésbé szép dolgokat,de ugyanez megvan a helyi pasik esetében is.

26/N

2023. aug. 8. 21:20
 22/23 Whitewolf19 ***** válasza:
65%

Gusztustalanok.. Európa árulói..

Fehér rassz visszaszorulóban, meg kell védeni.

2023. szept. 3. 19:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Trollkérdés. Azért jópofa próbálkozás volt, sokat nevettem rajta :)
2023. szept. 3. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!