Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó jel ha a férfi drágának hív?
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 18:34
3/12 anonim válasza:
Szerintem cuki, engem is hívtak már így. ☺️ N
4/12 anonim válasza:
A pasi aki nekem udvarolt úgy hívott engem hogy napocska.
Pont olyan romantikus stílusban ahogy azt én kiskoromban elkèpzeteltem, hogy így fog nekem írni nekem a nagy ő.
De mivel én be voltam tojva tőle...volt hogy nem válaszoltam neki.
2x írt mèg..és utána soha többé....
5/12 StevenUp válasza:
Válság idején azért nem a legjobb omen ha így hívnak.
6/12 anonim válasza:
Baráti viszonylatban is van, akit szólítok néha így, és fordítva, ne gondold túl!
7/12 anonim válasza:
Attól függ mennyibe kerülsz neki. Tény jobb, mint ha olcsó (rißanc) nak hívna.
8/12 anonim válasza:
7-es: Én szeretem ha leqrváz a párom szex után!
Az egy elismerése a tudásomnak...:)
9/12 anonim válasza:
Szerintem is cuki, én cica vagyok…. Miauu 😊☀️🙃
10/12 Oldfire válasza:
A szövegkörnyezettől is függ, de szerintem nincs vele semmi gond. Találj ki te is neki, valami becenevet. A szeretet a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!