Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága Hölgyeim ki az akit kimondottn izgat az irodadi sex?
Figyelt kérdés
Bárkinek vn bátorság privátbn írni várom és köszi előre is )2022. febr. 16. 14:52
1/10 anonim válasza:
Engem az izgat ha egy férfi tud helyesen írni.
2/10 anonim válasza:
Gyenge próbálkozás! Ne égesd magad,az ilyen kérdéseket úgyis szét trollkodják :))
3/10 anonim válasza:
Injabb megalázo h annyi sincs benne h elvinne valahova
4/10 A kérdező kommentje:
engem pedig az izgatna fel, ha végre kicserélnék a klaviatúrám de tudod sajna előfordul, hogy akadoznk a gombok ... tehát ne izgulj fel erre sem :D
2022. febr. 16. 15:03
6/10 A kérdező kommentje:
Szar válasz
2022. febr. 16. 15:17
7/10 anonim válasza:
Már eleve az taszít ha valaki azt írja, hogy Draga hölgyeim.
8/10 A kérdező kommentje:
Engem pedig az taszít ha valaki (csupa kisbetűvel) feleslegesen kommentel :)
2022. febr. 16. 15:37
10/10 anonim válasza:
Nem, mert nem jönnek be az irodista pasik. Inkább az értelmiségiek, orvosok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!