Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves hölgyek,urak! Kimondott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek,urak! Kimondottan vad,beveló szex kalandokra és tapasztatokra volnék kiváncsi. Ki miket,miként élt át? Mivel jutathat ell az orgazmusig egy férfi az adott párját?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel kimindottan szex kapcsolatott létesitek.

Ezzel így semmi probléma nincs eddig.

Viszon, helyzet valójában az az hogy szinte leirhatatlanul kivánom ezt az adot félt az ágyban.

Ebből adódóan túl korán elsülök.(5-10perc max!)

Ami csak rá tesz hogy vékony a farkam 4cm max(15-16cm hosszú) a szélesége.(Ércsd szinte lötyögök benne!)

És ez által észre vettem rajta hogy elég csalódott ami nagyon le tudja ronbolni magát a férfiaságomat!

Orálisan fogalmam nincsen hogyan elégithetném ki rendesen sőt profin.

Szóval a szex tapasztalaim szinte egyenlőek a 0-val!

Kedves férfi társaim,tapasztaltabak,volnátok oly segitő készek hogy és le lehetne ezt irásban(akkár privátban sem zavarna!) fogalmazni hogy még is hogyan ? Miként ? Mivel tudnék egy nőt teljes mértékben úgymond megvaditani???

Nőktöl is várok élményeket és tapasztalatokat!

Komoly a dolog,eszemben sincs trollkodni meg ezekhez hasonló hülyeségekben részt venni!

Szóval ami azt illeti komoly,hasznos válaszokat szeretnék ami beválhat és hasznositani tudnám!

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. dec. 4. 07:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyi le maradt hogy ha orálisan vagy más módon is orgazmusig jutattom akkor azon az élményen is szeretnék fejleszteni,tovább jutni.
2021. dec. 4. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Hosszú előjáték ami fontos, csókolgasd simogasd az egész testét és amúgy ami a legjobb ha beszélsz vele erről, mi izagtja, mi indítja be, hogy szereti ha hozzányúlnak, mert minden nő más és mást élvez, lehet ha tippeket kapsz az neki nem tetszik
2021. dec. 4. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Osztom a második válaszoló véleményét. A Legfontosabb a hosszú előjáték, az ,hogy látom a másikon mennyire élvezi ,hogy mennyire kíván engem. A kulcsszó a szenvedély. Engem megvadít a dominancia, hogy egyenlőként kezel mégis uralkodik rajtam. Esetleg a szerepjátékok, új eszközök kipróbálás segíthet még. Imádjuk a változatosságot is.
2021. dec. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!