Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha így viselkedett akkor szokott...?
Rám gondolni mint nőre?
Csatak vizesen beállítottam hozzá viharban és mondtam hogy ne haragudjon de most elég leharcoltnak nézek ki (akkor teljesen át volt ázva a felsőm és láttam hogy azt nézte aztán elég fura hangnemben mondta hogy "nem dehogyis,szexi " aztán helyesbített hogy az időjárásra értette
Amikor az új lakásomba költöztem, akkor is segített pakolni és amikor lehajoltam a ládákért, bámulta a melleim, aztán mondta hogy neki a dekoltált felsők csak jók
Néha amikor beszélgetünk, akkor elkezdi szugerálni a számat miközben beszél hozzám ezt amúgy azóta csinálja, mióta legelőször csinálta ezt és én közelebb mentem hozzá mintha smárolni szeretnék, kicsit olyan mintha próbálgatná hogy most is merek-e lépni. Egyszer megcsókoltam és bár annyira intenzív nem volt a csók, hagyta magát, nem ellenkezett.
Olyan is volt hogy nagyon rosszul volt és akkor mondtam hogy feljöhet hozzám. Akkor is perverz hangnemben megkerdezte tőlem hogy miért mit csinálnék vele?
Amikor törölközővel takartam magam, akkor láttam hogy felemelte a törölközőt
Amikor randira mentem és mondtam neki hogy izgulok hogy lesz-e csók, akkor megkérdezte hogy nem szeretnék-e randi előtt gyakorolni.
Ezek nekem csak azért furák, mert amióta világ a világ mi haverok vagyunk és állítása szerint nem is jövök be neki
Szerintetek ez alapján megmozgatom a fantáziáját vagy egyáltalán ez így mi tőle barátként? Egyébként neki van is egy kötetlen kapcsolata egy másik nővel
Ha ennyiből nem tudsz következtetéseket levonni, akkor inkább hagyd az egészet.
Amúgy te vagy az a pasi, aki mindig hasonló "Szerintetek tetszem neki?" sztorikat/fantáziákat ír ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!