Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy számít nekem, mekkora a férfi pénisze? És, hogy zavar, ha kicsi, vagyis hát, hogy nem szeretem a kicsit, jobban szeretem a nagyobbat. 16.5-17-18 cm.
Persze, hogy normális.
Pont, mint mellméret alapján csajt keresni.
Vagy IQ alapján.
-.-
#3-as, hát, ha jól tudja használni, akkor nyilván nem eresztem el. Csak eddig 1x fogtam ki nagyobbat, és a többi kisebb volt. Persze nem a farok méret miatt mentünk szét, de az első nagyobb óta, azert vhol mélyen belül nagyobbra vágyom.
2. Az IQ is számit. Egy idiótaval nem fogok összejönno, azert mert nagy a farka. Legyen normális, en is eleg kulturalt vagyok. Még ha te nem is ezt gondolod. Mondjuk egy kerdes alapján megitelnk eleg gaz.
Amúgy arra jöttem rá, hogy kb 6 lányból, egy tudja jól megbecsülni a farok méretet.
A 17-re azt mondják 15.
A 22-re meg 18-19.
Azért érdemes lenne egy centit tartani magatoknál.
A jelenlegi nőm is mikor kérdeztem tőle, hogy szerinte mekkora a farkam, mondja 14-15...mondom mindjárt szájon csaplak mi van veled...17,5!
Jaaa....hát csak tippeltem, hát csak becsültem, hát nem méregettem. Tuti, hogy 23-28 centis kellene neki, faszba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!