Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy számít nekem, mekkora a férfi pénisze? És, hogy zavar, ha kicsi, vagyis hát, hogy nem szeretem a kicsit, jobban szeretem a nagyobbat. 16.5-17-18 cm.
Dehogy!
Pontosan mertem. Nem is erre irányul a válaszom, hanem arra, hogy eléggé mellé lövik a lányok a centiket.
Nekem egy lány találta el eddig, igaz ő egy igazi kis ribi volt.
Minden ember más, és mint ilyen, minden ember mást is keres. Ez a méretdolog érdekes, elég hosszú ideje megy, pedig nincs értelme.
Az igazság az, hogy valakinek számítani fog, valakinek pedig egyáltalán nem. Találjátok meg a párotokat :)
Es h most itt vagyok, mint jo pasi, tetszem, de a kukacom csak 10-11cm.
Mert annyi. Mar nem is kellenek?
16-os.jó hülye vagy. Elég értelmes vagyok, ha tudnád es ismernel, nemtudnád eldönteni, h az agyamba szeretnél bele jobban vagy a testalkatomba. Ugyh ennyit erről. Nem hinném, h neked mindeg, h egy 120 kg-os csajjal szexelszxvagy egy 50 kg-osnkockahasú még értelmes nővel is. Van különbség. Engem kicsit zavart, h most probléma ha számít nálam, és kiakartam kérni értelmes emberek véleményét. Ennyi. Úgy tűnik nem baj, ha számit.
Képzeld ha meg 22 cm-es lenne, az se lenne jó. Se túl nagy, se túl kicsi. Mindenkinek van egy aranyközépút. Aki éretlen öregem, az te lehetsz. Értelmetlen a hozzászólásod. Volt már igen hosszú párkapcsoaltom, képzeld. Megfelelő mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!