Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy számít nekem, mekkora a férfi pénisze? És, hogy zavar, ha kicsi, vagyis hát, hogy nem szeretem a kicsit, jobban szeretem a nagyobbat. 16.5-17-18 cm.
Nem ez a fő szempont, csak ez is számít. Ha egy degenerált idióta, de a farka 17, sose kellene. Látom neked nem jött át a kérdés
Tizenakárhányas. Nem vagy komplett. Úgy írsz valakiről véleményt, h nem is láttad. Azért leesne az állad a testemtől ne aggodj, de rajtad akkor tehenkedjen a 120 kg-os nő. Hajrá, aztan majd együtt kaptok infarktust. Mindrnkinek mas jön be. Az meg, h barmiert leszolsz, nem érdekel fogalmad sincs ki vagyok. Az meg, h írok, semmi közöd hozzá. Mindennek oka van. Vannak akik így is elbírnak olvasni. De a tovabbi megnyilvánulásod hidegen hagy.
Szerintem ne élből a mérettel foglalkozz, mármint inkább a teljesítmény számít, hogy mit tud kezdeni az ember a farkával.
Persze van különbség nyilván egy kisebb és egy jóval nagyobb farok között, de ezen túlmegy a "tehetség", ami az egyénhez tartozik.
A preferenciád valid, hiszen te tudod mi tetszik, normális is, ha tapasztalatból beszélsz. Bár én egyetlen nagyobb farkat még nem mondanék mérvadónak. Nekem többnyire nagyobb farkú pasijaim voltak, de volt akivel nem volt olyan jó, mint az egyik kisebbel, más volt a stílusuk az ágyban és nekem az utóbbi volt jobb, de a férfi személyisége is. Engem az érzelmek is vezérelnek sokszor, hogy mi az ami élvezhető egy adott pasival.
Persze nyugodtan szelektálhatsz méret szerint, úgyis az a lényeg, hogy kivel feküdnél le önszántadból, nyomás hatására ne adj lejjeb, hogy aztán megbánd, csak ha te is úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!