Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki örül annak, hogy a mi édes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki örül annak, hogy a mi édes drága hazánk…….Elnyugatiasodik?

Figyelt kérdés

Szia kedves olvasó, őszinte szeretnék lennék! Gyerek korom óta, mindig is jelentős figyelmet szántam a néger pasik felé, mostanság 25 éves fiatal fejjel, teljesen megvagyok győződve arról, hogy a néger pasi egyre nagyobb csoportos megjelenése, nagyon kellemes! A magyar csinos hófehér lányok, aki olvassa, nyissatok bátran a néger pasik felé, bátran adjatok jelet nekik, aki néger pasi ezt olvassa, bátran ismerkedjetek ,szedjetek fel magyar csajokat, jól áll nekik és nektek is! Öröm látni a kezetek közt! Nagyon örülök hogy itt vagytok, nagyon vonz hogy a jövőben, a páromnak eleget tegyetek, házaspárok, nehezen vallják be hogy, kapcsolatukat feldobjátok négerek! Bármelyik magyar lánnyal lefeküdnék, bármennyi fekete pasival lefeküdt előttem! Szeretlek benneteket

Magyar férfi 25F

2023. júl. 29. 05:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%

Ezzel teljesen egyet értek! Én voltam pár több néger pasival is! Legjobb. Bár több lenne!

(L)

2023. júl. 29. 06:45
 2/23 anonim ***** válasza:
67%
Akkor szopd le az összes négert, fogyatékos
2023. júl. 29. 06:47
 3/23 A kérdező kommentje:
Magyar csajok fogják őket, mert ők nem ilyen előítéletesek mint te…..
2023. júl. 29. 07:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Titokban, szerintem a pasiknak is tetszik, csak nem mondják! Írjatok lányok
2023. júl. 29. 07:52
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Én pl. szexuàlis szempontból undorodom tőlük, valamint a genetikám elpocsékolásának tartanám egy mezei négerrel vegyülni.

A fehér emberből sokkal kevesebb van, pláne a nagyon világos verzióból.Nem szabad elfecsérleni a génjeinket, így is belőlünk van a legkevesebb.

2023. júl. 29. 11:10
 6/23 A kérdező kommentje:

Amerikában piros zóna közeli állapot van ha arra gondolsz viszont…..kimondottan szexről volt szó, nem a genetika továbbítása! Kedves tőled hogy így látod

Viszont mezei néger ? Milyen van még? miből tudom hogy valaki mezei néger ?

2023. júl. 29. 11:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Már miért szexelnék olyannal, akitől nem vállalnék esetleg egy gyereket?Ennyire igénytelen hogy lehet valaki?

Így is, úgy is undorodom tőlük fizikailag.

Miből tudod, hogy mezei néger?Hogy létezik.Annyi van belőlük, mint a szemét.Mezei, tehát átlagos, semmitmondó, nem különleges.

2023. júl. 29. 11:46
 8/23 A kérdező kommentje:
Az alsórendű hölgyek és négerekről beszéltünk akkor……Hogy szexelnél? mert szükséglet….de nem szeretnélek meggyőzni egy percig sem….amennyi ház annyi ajtó
2023. júl. 29. 12:47
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs az embereknek olyan szükséglete, hogy válogatás nélkül minden aljanéppel szaporodni akarjon.Szex=szaporodás.Ezen nincs mit vitatkozni.
2023. júl. 29. 13:02
 10/23 A kérdező kommentje:

Akár óvszer nélkül is!

2023-as években, a szociálisan fejlett világunk steril környezetében születtek…..Nincs bennem veszély érzés!

2023. júl. 29. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!