Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki örül annak, hogy a mi édes drága hazánk…….Elnyugatiasodik?
Szia kedves olvasó, őszinte szeretnék lennék! Gyerek korom óta, mindig is jelentős figyelmet szántam a néger pasik felé, mostanság 25 éves fiatal fejjel, teljesen megvagyok győződve arról, hogy a néger pasi egyre nagyobb csoportos megjelenése, nagyon kellemes! A magyar csinos hófehér lányok, aki olvassa, nyissatok bátran a néger pasik felé, bátran adjatok jelet nekik, aki néger pasi ezt olvassa, bátran ismerkedjetek ,szedjetek fel magyar csajokat, jól áll nekik és nektek is! Öröm látni a kezetek közt! Nagyon örülök hogy itt vagytok, nagyon vonz hogy a jövőben, a páromnak eleget tegyetek, házaspárok, nehezen vallják be hogy, kapcsolatukat feldobjátok négerek! Bármelyik magyar lánnyal lefeküdnék, bármennyi fekete pasival lefeküdt előttem! Szeretlek benneteket
Magyar férfi 25F

Ezzel teljesen egyet értek! Én voltam pár több néger pasival is! Legjobb. Bár több lenne!
(L)

Én pl. szexuàlis szempontból undorodom tőlük, valamint a genetikám elpocsékolásának tartanám egy mezei négerrel vegyülni.
A fehér emberből sokkal kevesebb van, pláne a nagyon világos verzióból.Nem szabad elfecsérleni a génjeinket, így is belőlünk van a legkevesebb.
Amerikában piros zóna közeli állapot van ha arra gondolsz viszont…..kimondottan szexről volt szó, nem a genetika továbbítása! Kedves tőled hogy így látod
Viszont mezei néger ? Milyen van még? miből tudom hogy valaki mezei néger ?

Már miért szexelnék olyannal, akitől nem vállalnék esetleg egy gyereket?Ennyire igénytelen hogy lehet valaki?
Így is, úgy is undorodom tőlük fizikailag.
Miből tudod, hogy mezei néger?Hogy létezik.Annyi van belőlük, mint a szemét.Mezei, tehát átlagos, semmitmondó, nem különleges.

Akár óvszer nélkül is!
2023-as években, a szociálisan fejlett világunk steril környezetében születtek…..Nincs bennem veszély érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!