Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy a tini lányok tangás bikinit hordanak a strandokon?
Figyelt kérdés
Egyre jobban észrevehető, hogy a strandokon egyre fiatalabbak, már a 15-16 éves lányok is tangás bikiniket hordanak. Szerintetek ez ciki vagy belefér a mai világban?2023. júl. 12. 12:47
71/93 anonim 

válasza:

#69 #70 Miért is? Én vagyok a hibàs mert azt merem ìrni hogy jobb ha nem öltöznek hivalkodóan mert mai vilàgban sok az aberált? Igen is az "àldozat" is tehet róla hogy kihìvja a sorsot maga ellen. Ha lóbàlod a pénztárcádat a blaha aluljáróban akkor ne csodálkozz ha nem jutsz fel élve 😃 De akinek kedve van hozzá hàt nosza rajta mindenki úgy él ahogy szeretne csak viseld a következményeket.
72/93 anonim 

válasza:

73/93 anonim 

válasza:

#72 Azért itt vannak fokozatok. Én nem azt mondom hogy megérdemli bàrki is hogy megerőszakolják ha hivalkodóan öltözködik hanem azt hogy a viselkedésével nagyban befolyásolja azt hogy àldozat legyen belőle. De mindegy is, ha már más a véleménye az embernek akkor pedofilozzák, Incelezik, Àldozathibáztatónak titulálnak.
74/93 anonim 

válasza:

Minek teszik ki a popsit, ha bűn ránézni? Az utcán is azt nézek amit akarok és ha ők tangában járnak akkor nem fogom rosszul érezni magam amiért legeltetem rajtuk a szemem.
75/93 anonim 

válasza:

Kurvára lényegtelen, de azért szerintem inkább azt kéne lécnek feltenni, hogy olyan szinten legyen egyrészt az emberek morálja, másrészt meg a közbiztonság, hogy ha úgy tetszik, akkor a tárcám lóbálva is átmehessek a Blahán élve. Mert ölni/rabolni nem szép, de ha valaki ezt nem is látja be, akkor tőle megvéd a hatóság.
76/93 anonim 

válasza:

Valóban, az provokálás, semmi más, ha direkt úgy öltözik, hogy ráragadjonak a férfiszemek.
77/93 anonim 

válasza:

Hordják nyugodtan! Főleg ha jó az alakjuk!
79/93 anonim 

válasza:

Nagyon helyes.Némelyik 50 éves 80 kg-os is felhúzza. Na azt már tiltanám.
80/93 anonim 

válasza:

Örülök neki. Több szexi lányt látok jó seggel és mellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!