Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy a tini lányok tangás bikinit hordanak a strandokon?
Figyelt kérdés
Egyre jobban észrevehető, hogy a strandokon egyre fiatalabbak, már a 15-16 éves lányok is tangás bikiniket hordanak. Szerintetek ez ciki vagy belefér a mai világban?2023. júl. 12. 12:47
1/93 anonim 

válasza:

Hogy kár, hogy ma már nem divat a monokini. Gyerekkoromban a tinilànyok is monokiniztek a balcsin, csak akkor még annyira nem érdekelt.
2/93 anonim 

válasza:

Kár, hogy ma már az az elfogadott, elvárt, hogy mindenki r.banckodjon.
Én kb utálom a világunkat már sajnos.....
3/93 anonim 

válasza:

Mindenki azt hord amit akar, addig ameddig ezt a többségi társadalom és nem mellékesen a jogszabályok, illetve az adott strand házirendje lehetővé tesznek, ez tény.
Én így gondolom, a saját véleményem pedig az, hogy ha jól áll nézd, ha nem áll jól ne nézd, a többi mindenkinek a maga dolga :D 21/F
4/93 anonim 

válasza:

Persze, aztán húzzák a szájukat, ha megbámulod őket. És közszeméremsértő már sok ilyen bikini, a jó ízlés ellen van.
6/93 anonim 

válasza:

Nem szeretem, ha fehér foltok maradnak a lányokon. Az szeretem, ha egy szál tangát hordanak, felső nélkül. Vagy ahol lehet, azt sem.
7/93 anonim 

válasza:

Az a véleményem hogy nagyon tetszik. És bármit megadnék ha egy huncut tini azt kérné hogy verjem rá a tangás kis seggére majd tovabbállna.
8/93 anonim 

válasza:

Amelyik r*bancosan öltözik azzal úgyis kell bánni. Ja és van különbség a k*rvas r*bancos öltözet és a sexy csinos közt
9/93 anonim 

válasza:

Oo ha tudnàd hogy ezek a lànyok màr miket csinálnak/mivel találkoztak eddig.. Szerintem semmi gàz ahhoz képest 😄
10/93 anonim 

válasza:

Szerintem semmi baj azzal, hogy akinek megvan hozzá az alakja, az a NŐ tangás bikinit hord. Hordja bátran. Ellenben a 15-16 éves kislányok szerintem ne hordjanak azt. Anyám anno kiverte volna a fogam is, ha ilyet mertem volna tenni. Szerencse hogy nem lányom van a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!