Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igen vagy nem ( főképpen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen vagy nem ( főképpen komoly, tapasztalt emberek véleményére vagyok kíváncsi)?

Figyelt kérdés
Fennáll az esélye annak, hogy egy lány teherbe essen 1. az ovulációja útán egy nappal, 2. az ovulációjakor, ha védekeznek, a fiú elmegy és lehúzza a gumit, de a gumiból egy kis sperma kifolyt és rákenődik a kezére, azután meg ugyan azzal a kezével megujjazza a lány. Én azt hallottam, hogy a legéletképesebb és leggyorsabb sperma termékenyíti meg a petesejtet de ha a kezéről kenődik bele az nem lehet annyira életképes vagy igen..

2016. júl. 17. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebből az írásodból következtethető, hogy te sem a legerősebb és a leggyorsabb voltál, szóval hagyjuk mi a legéletképesebb! :D
2016. júl. 17. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Szerinted ha nem egyből beléd jut akkor instant megpusztul? Istenem.. amúgy szerintem terhes vagy.
2016. júl. 17. 01:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd ird meg a gyerek nevet, koszi.
2016. júl. 17. 01:37
 4/8 anonim ***** válasza:

"a legéletképesebb és leggyorsabb sperma termékenyíti meg a petesejtet"

Spermium, más szóval hímivarsejt. (A sperma az az ondó szinonimája.)

Amit kérdeztél, arra van esély, nyilván annál nagyobb, minél nagyobb mennyiségű sperma került a lány hüvelyébe.

2016. júl. 17. 01:53
 5/8 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon kicsi az esélye,hogy terhes legyen de ha attól megnyugszotok vegyetek egy tesztet.
2016. júl. 17. 02:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha közvetlenül utána ujjaztad meg és pont peteéréskor akkor igen előfodulhat... Ezt akkor tudjátok meg ha késik a menzije.. Akkor csináltok tesztet ha pozitív ha negatív menjetek nőgyógyászhoz. Máskor meg legalább töröld meg a kezed vagy mosd meg. 22 N
2016. júl. 17. 03:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ettől a "ráment a cucc a kezére és azzal ujjazott meg" dumától már falra tudok mászni. Miért nem lehet azt lemosni vagy letörölni, mielőtt benyúl? Akkor miért nem jut eszébe senkinek ez az evidens és egyszerű dolog?

Ovuláció nem mindig két menstruáció között van félúton, szóval gyakorlatilag bármikor fennáll a terhesség lehetősége.

2016. júl. 17. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogy megnyugodhon a #2 es is nem terhes még véletlenül sem
2016. júl. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!