Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből komoly kapcsolat? Csak kíváncsi vagyok - számomra - ismeretlen emberek véleményére!
Az elején megjegyezném, h én 21/ L a párom 20/ F.
4 és fél éve vagyunk együtt. Én itthon vagyok, pillanatnyilag mint munkanélküli, ő németországban dolgozik már fél éve. ( kb. havonta jár haza )
Nagyon fiatalon jöttünk össze, 2 nap ismeretség után, de azóta is tart. Persze mi is szoktunk veszekedni, mint mindenki más.
A kérdésem az lenne, hogy vajon tényleg van élethosszig tartó kapcsolat? Nekem ő az első pasi az életemben, minden értelemben, neki nem én, de nincs is ezzel semmi probléma. :)
Nem vagyunk nagy partyarcok, vidéken élünk, nyugalmas körülmények között.
Létezik manapság örökké tartó kapcsolat? Vagy ne is álmdozzak?
Sajnos nem tudok még kimenni hozzá, mert ő is naponta több 100 km-t is levezet, és más helyeken van elszállásolva. Úgy sem tudnánk együtt lenni, na meg nekem a német nyelvtudás az kb. 0 :) egyébként mi is próbálkozunk ezen gondok kiküszöbölésével :)
Válaszolók: Írnátok életkort, és nemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!