Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chaten kialakulhat komoly párkapcsolat? Szerintem nem, de kíváncsi vagyok más véleményére is. Kort és nemet írjatok lécci!
Igen! Volt rá példa a praxisomban is már ...
38/F
nem.
Max. akkor ha mondjuk egy ffi annyira beleszeret az adott nőbe, hogy képes felfedni magát, vagy úgy rendezni a dolgokat, hogy megismerje személyesen is, és utána árulja el, hogy ki ő...
44N
Ha úgy gondolsz rá, hogy a chaten kialakul egy ismertség, amiből később párkapcsolat lesz, akkor teljesen elképzelhető.
De ha csak chat-en "találkoznak" és csak onnan ismerik egymást, akkor már aligha...
Én is meg tudom erősíteni, hogy kialakulhat, mert az enyém is ilyen...
De igazából nem így képzeltem el a dolgot, és elég gáznak tartom majd az unokáimnak mesélni a romantikus sztorit, hogy "amikor a nagyitokkal megismerkedtem facebook-on"....
Szóval nem normális ez, az az igazi, ha élő kapcsolatból szövődnek szerelmek. De manapság sajnos inkább a virtualitás felé mozdulnak el a dolgok. Tehát a kérdésednél maradva: igen, kialakulhat csetből komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!