Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken nem érdemes komoly kapcsolatra érett fiúkat keresni?
Szórakozó helyen kicsi az eséje hogy találsz komoly kapcsolatot
én ha szórakozó helyen felszedek egy lányt akkor átlagban csak megakarom d@gni
de az attól is függ hogy a lány az első 10percben simogatni kezdi e a f@szom
ha ugy áll hozzám egy csaj hogy nem csak d@gni akar hanem mást is akkor megnézem őt miután kijózanodtam és ha akkor is jól néz ki elmegyek vele randizni :D
19 évesen ilyen kérdést kiírni...
De majd a buliba komoly emberek járnak. Szerintem avval gyere össze, aki a legnagyobb sugárban okád. Az tuti komoly.
Az attól függ, Neked milyen pasik jönnek be. Ha az ilyen "alfákra" buksz, tökmindegy, azok közül se a partikon, se az utcán nem normális egy sem. Én igazából annyi tanácsot vagy választ tudnék adni neked, hogy ha komoly palikat keresel, válogasd meg, hogy kiket koptatsz le és kikkel állsz szóba, de saját tapasztalatból mondom, hogy igenis vannak normális srácok a bulikban, még ha piásak sem bunkóznak stb. stb. Ha kedves, aranyos és nem azzal nyit hogy "Hé' baba jó a segged kell bele kolbász??!" (na, érted) akkor szerintem már tudni fogod, hogy lesz-e esetleg folytatása a dolognak.
Értelmes ez így leírva? A fejemben tutira az! :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!