Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy a tini lányok tangás bikinit hordanak a strandokon?
Figyelt kérdés
Egyre jobban észrevehető, hogy a strandokon egyre fiatalabbak, már a 15-16 éves lányok is tangás bikiniket hordanak. Szerintetek ez ciki vagy belefér a mai világban?2023. júl. 12. 12:47
91/93 anonim 

válasza:

86
Azért ez csak egy ok a 145-ből, amiért szar a tél. Én alapból nem bírom hallgatni a nyavajgást nyáron 32 fokban, hogy jajdeborzasztómelegvan, hát kibírhatatlan ez a hőség, a rádió meg mint a dedóban, hogy: menjenek árnyékba, igyanak sok folyadékot. 60 éve is volt 32 fok nyáron, mégse kellett alapdolgokat szajkózni az embereknek, pedig még klíma se volt minden kva fészeren. 10 év múlva azt is megírja majd a net, meg bemondja a rádió, hogy szarás után töröljük ki a seggünket.
Na, mindegy, aki nyavajog a nyár miatt, az most örüljön, hogy reggel fél hétkor koromsötétben kaparászhatja az ónos esőt a szélvédőről.
92/93 anonim 

válasza:

Mint fiú,a szabad strandokon én is csak női tangában napozok.való életben is azt viselek.
93/93 anonim 

válasza:

Én igaz bisex fiú vagyok,de viszonylag eldugott helyeken én is tangát viselek.sok lánynak be is jön.atrocitás még nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!