Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a tini lányok tangás bikinit hordanak a strandokon?

Én is gondolkotam, hogyha lányom lesz/lenne, és eléri ezt a kort, akkor mi is legyen a javaslat... vagy a ,,szabályom" úgymond nekik. Nehéz ezt úgy megmondani, hogy én magam is férfi vagyok, és azért általában látunk szépeket ott, de belegondolva, hogyha az én lányaim lennének meg más bámulná őket... aztán ha meg nem így teszek, akkor képmutató vagyok.
Én egyelőre azt mondom 16 évesen belefér már egy kicsit villantósabb bugyi, de azért valami takarja a feneke egy részét.

Két lányom 15 és 17, valamint feleségem 48 is tangás bikiniben (mini, micro és string) szokták strandolni. Azon kívül, hogy csinosak és jól áll nekik, praktikusság szempontjából hordanak ilyen fazonú fürdő rucikat. Sokan itt szexuális oldalról közelítik meg ezt a dolgot. A valósághoz köze nincs. Azon kívül, hogy kényelmes nekik, a praktikusságot tartják szem előtt. Egy kis fürdőzés és úszás után kijönnek a vízbő, kevesebb a vizes textil, pl. Tehát olyan jókat mosolygok azokon, akik a boxer, normál bugyi, vagy a korábban említett Pamela Anderson is tipusú fürdő ruhában a vízből kijövetel után a törölközö alatt, törölközőbe csavarva vacognak fél óráig. Plusz az, lehet egy kicsit hiúságnak is nevezni, szeretik, ha minél kevesebb barnulatlan bőrfelület marad rajtuk. Ezért van olyan is, hogy ha egy kis lehetőség van rá, már dobják is le a bikini felsőt. De hozzáteszem, hogy fenn említett okokból jó magam is férfiaknak tervezett fürdő/úszó tangát viselek, ami nekem is kényelmes, praktikus.
Szerintem ezt korán sem a szexualitás oldaláról kellene megközelíteni, mert aki ezt mélyen elitéli, vagy úgy fogja fel, hogy ez azért van, mert szexuálisan túlfűtött akar lenni, látszani az rossz úton jár. Ezt nagyon nem így kellene nézni, felfogni.
Igen, sajnos még mindíg itt tartunk, hogy ezt elitélik, vagy a szexualitással vonatkoztatják össze. Míg az ilyen lányokat, nőket titulálják, és míg ez a kérdés ebbe a kategóriában kerül fel, addig bizony a fejekben, toronyban óriási probléma van.

55. “ jó magam is férfiaknak tervezett fürdő/úszó tangát viselek, ami nekem is kényelmes, praktikus”
Az, hogy a két kiskorú lányodnak engeded a meztelen hátsójukat riszálni nyilvános strandon, még elfogadható lenne (nem az egyébként). De az, hogy te is úgy öltözködsz, mint egy hímringyó… 🤢

Egyetértek veled!
Örülök hogy a csajoknál már tök hétköznapi a tangás bikini. Viszont férfiaknál ez sajnos nem nagyon terjed, pedig nem lenne rossz. Jómagam is évek óta tervezgetem hogy kipróbálom a tangát strandon is, de eddig sosem láttam más férfiakat tangában, és nehezen veszem rá magam hogy a strandon egyedüliként legyen rajtam tanga.
Te pontosan melyik fazont hordod? Illetve melyik strandra jártok ahol tangában szoktál lenni? Itt szoktál találkozni más tangás férfiakkal is? Privátban is megírhatod ha nem akarod ideírni a strand nevét, címét.

57
14 felett szexuális értelemben már nem kiskorú, hanem fiatalkorú.
Amúgy voltál te 15-17 éves lány? Vagy volt ilyen gyereked? Mert akkor tudhatnád, hogy öltözködés dolgában mennyire szabhat meg egy szülő egy ilyen éves lánynak bármit is.
58
Nem MÁR hétköznapi, hanem MEGINT. Ez ilyen hullámzó sztori: volt már divat a 80-as-90-es években is. Aztán eltűnt, és a 2010-es években pl senkin nem volt, mert ribncnak gondoltak mindenkit benne.
Ezt ilyen time-lapse-szel lehetne érzékeltetni, a ciklikus fázisokat, hogy
tangás > nem tangás, feneket félig takaró, csípőfazon, oldalt madzaggal kötős > totál telebugyi, vastag oldalpántos > száras sort > telebugyi, vastag oldalpántos > nem tangás, feneket félig takaró, csípőfazon, oldalt madzaggal kötős > tangás > és így tovább

Igen tudom hogy megint, emlékszem még arra is amikor a Balcsin nagy divat volt a monokini is. Sőt városi strandokon is előfordult bőven. Aztán nagyon eltűnt a tanga, a monokini meg még inkább sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!