Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebüdösözött a barátom, kiakadtam, szakítanátok a helyemben? (19/l)
Figyelt kérdés
Online suli után ma elmentem shoppingolni barátnőimmel, előtte tusoltam otthon. Viszont shopping közben kakilnom kellett és el kellett hogy menjek vécére.
Aztán mikor átértem a pasimhoz kicsit megfeledkeztem erről és kaja után belevágtunk (volna) a szexbe, de leállított mondván mikor levette a bugyit mondta hogy büdös vagyok ott lent és neki ez így nem megy.
Fogtam magam és eljöttem, azóta nem beszéltem vele, vérig sértett.
Szerintetek? Jogos a kiakadásom?
2021. febr. 22. 21:43
41/46 anonim válasza:
Egyetek rózsát, akkor ki sem kell törölni.
42/46 anonim válasza:
Kérdező, szokj hozzá, hogy megmosod a feneked nagydolog után. Ha a barátod szarszagú altesttel mászik melléd az ágyba, akkor gondolom te se érzed magad megtisztelve.
43/46 anonim válasza:
Legközelebb tusolj le előtte, nem igaz, hogy miután átérsz a pasidhoz egyből b*szhatnékod lesz...
44/46 anonim válasza:
A szarnak szar szaga van.Férfinál és nőnél is.Megmosod,nedves törlőkendő és kész.Miért akadsz ki?
45/46 anonim válasza:
Sose dugok nagywc után. Max ha megmostam magam lent. De férjem se jön úgy. Ha pisil is megmossa, mert tudja hogy lesz orál. Volt hogy wc után volt orál, azonnal ment mosakodni, pedig nekik annyira nem kozvetlen mint nekunk. Annyit mondanék nőként, figyelj az igényessègre jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!