Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebüdösözött a barátom, kiakadtam, szakítanátok a helyemben? (19/l)
Online suli után ma elmentem shoppingolni barátnőimmel, előtte tusoltam otthon. Viszont shopping közben kakilnom kellett és el kellett hogy menjek vécére.
Aztán mikor átértem a pasimhoz kicsit megfeledkeztem erről és kaja után belevágtunk (volna) a szexbe, de leállított mondván mikor levette a bugyit mondta hogy büdös vagyok ott lent és neki ez így nem megy.
Fogtam magam és eljöttem, azóta nem beszéltem vele, vérig sértett.
Szerintetek? Jogos a kiakadásom?
Szerintem teljesen jogos volt az ő kiakadása.
Azért az alap higiéniának meg kellene lenni, jó nem mindig kell frissen mosottnak lenni szex előtt de azért büdösen mindenki kedvét elvennéd.
Legközelebb használj nedves törlő kendőt.
szóval nem tisztálkodtál, büdös voltál ott lent, a pasid jelzett, hogy ez így nem jó, és te most vérig vagy sértve.
nos drágám, a mai világban alapvető a higiénia, és ha már elfeledkeztél róla, ne neked álljon feljebb. az meg végképp nonszensz, hogy emiatt szakítani akarsz - vagy troll kérdés, vagy baromi éretlen vagy mind a szexuális élethez, mind a párkapcsolathoz.
Suétkened a seggeden a szart a wc papirral és nem mosod le. Alap hogy legyen nálad nedves törlő, hogy ne maradjon szaros a segged.
Èn is kiábrándulnék egy ilyen nőböl
Hát ha egyszer szarszagú voltál, akkor mit kellett volna csinálnia? Vagy te leszopnád a farkát ha húgy meg állot szagú?
Figyelj erre jobban, senki nen szeret büdös emberekkel szexelni.
7-es
Ez egy max. 2 órásra tervezett shopping volt, nem számoltam azzal hogy rámjön a kakilás. Mivel én kb. sosem megyek el nyilvános helyen.
Emiatt nem is volt nálam semmi tisztálkodási eszköz, maradt a wc papír. Alaposan megtöröltem vele én úgy éreztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!