Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lebüdösözött a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebüdösözött a barátom, kiakadtam, szakítanátok a helyemben? (19/l)

Figyelt kérdés

Online suli után ma elmentem shoppingolni barátnőimmel, előtte tusoltam otthon. Viszont shopping közben kakilnom kellett és el kellett hogy menjek vécére.

Aztán mikor átértem a pasimhoz kicsit megfeledkeztem erről és kaja után belevágtunk (volna) a szexbe, de leállított mondván mikor levette a bugyit mondta hogy büdös vagyok ott lent és neki ez így nem megy.

Fogtam magam és eljöttem, azóta nem beszéltem vele, vérig sértett.

Szerintetek? Jogos a kiakadásom?

2021. febr. 22. 21:43
1 2 3 4 5
 11/46 Lazy Lover ***** válasza:
92%
Valahol igaza volt a pasidnak de azért lehetett volna kedvesebb
2021. febr. 22. 22:13
 12/46 anonim ***** válasza:
89%
De hogy maradtal szar szagú. Szerintem nőknél már alap, hogy utána is tisztára legyen törölve,nedvessel is.
2021. febr. 22. 22:22
 13/46 anonim ***** válasza:
96%
Én a helyedben inkább fürdenék.
2021. febr. 22. 22:26
 14/46 A kérdező kommentje:
Én nem éreztem magamat szarszagúnak. És a bugyim is teljesen tiszta volt (fehér tanga volt rajtam). Szóval ilyenröl nem lehet szó...
2021. febr. 22. 22:38
 15/46 anonim ***** válasza:
89%

Ha tanga volt rajtad, akkor pláne simán lehettél büdös. Ahogy beszorul a farpofáid közé frankón hidat képez a baciknak a puncidba. Úgyhogy akkor már ott is érezni lehet a szagokat.

Az, hogy te nem érezted, nem jelent semmit, nincs olyan közel az orrod az érintett területekhez mint neki. Vagy gondolod csak szemétkedésből mondta, hogy büdös vagy? Azért a legtöbb férfi nem szúrna el így egy szexet, csak ha tényleg zavarja a szag.

2021. febr. 22. 22:43
 16/46 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Azért sex előtt meg mosakodhattál volna.... Még jó hogy nem érezted a szagot 😆😆
2021. febr. 22. 22:52
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fogod olyan intenzíven érezni a szagot mint amennyire ő.

Megmosakodhattál volna előtte. Legközelebb figyelj erre oda.

2021. febr. 22. 22:55
 18/46 anonim ***** válasza:
84%

Én is közös zuhanyzást ajánlottam volna a srác helyében!

Te abban hibáztál, hogy így mentél a sráchoz, illetve mikor oda értél akkor szex elött ezt nem mondtad neki! Ő viszont bunkó módon reagált! Ezt megtehette volna finomabban, udvariasabban is!

A kérdésedre válaszolva, én elgondolkoznék egy ilyen pasival való kapcsolaton! Ha egy ilyen dologra ilyen bunkó módon reagál, akkor ennél nagyobb dolgok esetén mit fog tenni?

2021. febr. 22. 23:11
 19/46 A kérdező kommentje:

15-ös

Igen, tanga volt rajtam. Azt hogy érted hogy hidat képez a baciknak a puncimba??? Mert tök tiszta volt kakilás után is, nem maradt foltos, ebből is látszik hogy rendesen kitöröltem.

De elfogadom a mosakodós érveteket, csak mint írtam, teljesen elfeledkeztem arról hogy én elötte 1-2 órával kakiltam a városban.

2021. febr. 22. 23:37
 20/46 anonim ***** válasza:
43%
🤣🤣🤣🤣
2021. febr. 23. 01:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!