Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem fog ez ugymond az undor amikor egy Pasi beöltözik női ruhába és lánynak képzeli magát?
Biztos nem csak téged, de hát nagy az isten állatkertje...:)
Szerintem az az undorító, amikor az ember más dolgával foglalkozik. Vagy inkább szomorú, mert nincs elég boldogság az életében, hogy azzal terelje el a figyelmét, és online kelljen polgárpukkasztani és hisztizni
"de hát nagy az isten állatkertje...:)"
Az komoly 😆😆
Nem is az a hülye, aki nőnek, kisbabának meg őzikének képzeli magát 😆
Szerintem csakis az az igazán hülye, aki önmagától, szánt szándékkal olyan dolgokon töri a fejét, ami bosszantja.
#1-es voltam
Ha undor fog el akkor, amikor egy nő férfi ruhákat hord, farmert szoknya helyett, bugyi helyett boxert húz, baseball sapkát vesz fel, férfi cipőt magassarkú helyett, férfiként regisztrál ide-oda, ahol férfiként mutatja be magát, akkor természetesen szabadon érezhetsz undort. Ha ettől nem fog el az undor, akkor az érzéseid nem racionálisak, de attól valósak persze.
Nincs ezzel semmi baj egyébként. Mindenki úgy érez, ahogy akar. Amíg nem kezdesz habzó szájjal fröcsögni, uszítani és gyűlöletet kelteni elenük, addig nincs semmi problémánk veled.
A kérdésedre válaszolva, engem abszolút nem zavar a létezésük.
Jobban tartok azoktól, akik foggal körömmel küzdenek az ellen, hogy mások beleszóljanak abba, hogy éljék az életüket, és emellett ugyanilyen elánnal küzdenek azért, hogy beleszólhassanak mások életébe, ők hogyan éljék a sajátjukat.
Engem sem az zavar hogy léteznek.
Ez velem történt meg nemrég:
Fenn vagyok pár társkereső oldalon(persze reménytelenül már). pár napja rámírt valaki női néven hogy szívesen megismerne. küldött egy képet magáról(persze arc nélkül,) csak altótest szoknyában nem látszott semmi. Beszélgetünk erre elkezdi nekem hogy szeretne megdugni! Mondom magamban mivan?? Erre rákérdeztem hogy ezt hogy gondolta? Hogy akkor most fiu vagy lány? Erre is azt válaszolta hogy ö lány. Mondtam neki küldjön egy arcképet. küldött is, ott már látszott hogy fiu. Utánna küldött egyet a farkárol hogy azzal akar megdugni. Mondom neki te fiu vagy nem lány, akkor miért kányként vagy itt fenn és miért vallod azt hogy lány vagy? Mi volt erre a válasza: "Hát nem kell rám úgy tekinteni"
Írtam neki felejtse el, ha fiu akkor ugy regisztráljon és vallja be ne lányként. erre ő: "Azért ha meggondolom magam írjak"
Na ez miatt kapott el az undor....
"Szerintem csakis az az igazán hülye, ak"
Akkor nálad is van baj, ha szerinted nincs mentális probléma egy olyannál, aki pelenkázza magát és rendszeresen bekulázik, mert ő pár hónapos kisbabának képzeli magát 😆🤣😆
És neked ez azért fáj, mert...?
Inkább hagyd ezt az anonim kommentelgetést, ne nevettesd magad tovább. Különben még a végén azt hiszik, hogy neked van valami dilid, attól pedig isten mentsen, nem igaz?:)
"neked ez azért fáj"
Nekem ez nem fáj, szimplán hülyének nézem. Ahogy téged is, ahogy próbálod itt ezt beállítani teljesen természetesnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!