Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lebüdösözött a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebüdösözött a barátom, kiakadtam, szakítanátok a helyemben? (19/l)

Figyelt kérdés

Online suli után ma elmentem shoppingolni barátnőimmel, előtte tusoltam otthon. Viszont shopping közben kakilnom kellett és el kellett hogy menjek vécére.

Aztán mikor átértem a pasimhoz kicsit megfeledkeztem erről és kaja után belevágtunk (volna) a szexbe, de leállított mondván mikor levette a bugyit mondta hogy büdös vagyok ott lent és neki ez így nem megy.

Fogtam magam és eljöttem, azóta nem beszéltem vele, vérig sértett.

Szerintetek? Jogos a kiakadásom?

2021. febr. 22. 21:43
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
21%
Hát én szakítanék.. Mennyi idős vagy?
2021. febr. 23. 01:13
 22/46 anonim ***** válasza:
14%
Én már nyaltam is így nőt, szeretem úgy nyalni.
2021. febr. 23. 02:18
 23/46 A kérdező kommentje:

21-es

19 éves vagyok.

2021. febr. 23. 07:56
 24/46 mantis religiosa ***** válasza:
52%
Vitéz huszárok, és szittya amazonok verbális ütközete. Elgondolkodtató.
2021. febr. 23. 08:41
 25/46 anonim ***** válasza:
76%

De ha már valaki kimond valamit, ami igaz, az miért lesz egyből sértő?

Büdös voltál lent, nem ment neki így. Ennyi. Ezen nem megsértődni kell, hanem megtárgyalni. Nem bántásból mondta, nincs min berágni.

2021. febr. 23. 09:37
 26/46 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szexelnék úgy, ha konkrétan sz@ rszegú a partnerem. Együttlét előtt nálam alap a tisztálkodás. Szerintem igaza volt.
2021. febr. 23. 10:03
 27/46 anonim ***** válasza:
73%

Én férfiként még vizelés után is megmosom a farkamat. Kakilás után meg, ha nyilvanos helyen jön rám, van mindig nálam egy kis 330 ml-es PET palack, azt megtöltöm vízzel és lemosom a WC-ben a fenekemről a masszát.

Ha otthon vagyok, akkor egyből a kád szélén lezuhanyzom a fenekemet és szappannal megmosom.

Pedig én férfi vagyok, akik ugye elvileg nem annyira piperkőcök, mint a nők... Csak hát engem így neveltek, tisztának.

Szexnél meg leszakadna a pofám, ha nem tisztálkodnék előtte.

Egyszer volt húgyszagú egy barátnőm muffja, kérdeztem, neki nem kellemetlen-e. Mondta, hogy papírral megtörölte. Erre én elmagyaráztam neki, hogy mik az elvárásaim higiénia terén.

Papírral szétkenni a székletet az nem tisztálkodás. Ha bármelyik másik testrészedre széklet kerülne, akkor nem papírral maszatolnád el, hanem lemosnád vízzel, vagy vízzel és szappannal is. A fenekeddel is így járj el.

2021. febr. 23. 14:24
 28/46 anonim ***** válasza:
26%

:D:D:D:D:D

Ilyen esetekben inkább sértödj meg, és hagyd ott. Ennyi ésszel jobb ha nem szaporodsz.

2021. febr. 23. 15:41
 29/46 anonim ***** válasza:
87%

#27: De, te pont, hogy egy kattant piperkőc vagy, méghozzá a rosszabbik fajtából.

Tuddod, lehet, hogy te a vécépapírral szétkened a cuccot, de jobb helyeken azzal nem szétkenik, hanem tisztára törlik.

A végbélnyílást meg hülyeség más testrészhez hasonlítani. Egyszerűen azért, mert a többi testrészed nem végbélnyílás.

2021. febr. 25. 17:08
 30/46 anonim ***** válasza:
85%

#27 De ugye akkor szappant is viszel magaddal?

Most úgy elképzelem, ahogy a nyilvános vécében felállsz a vécékagylóra, szappanozod a valagadat, majd próbálod lelocsolni a kis palackoddal. :D

2021. febr. 25. 17:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!