Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebüdösözött a barátom, kiakadtam, szakítanátok a helyemben? (19/l)
Online suli után ma elmentem shoppingolni barátnőimmel, előtte tusoltam otthon. Viszont shopping közben kakilnom kellett és el kellett hogy menjek vécére.
Aztán mikor átértem a pasimhoz kicsit megfeledkeztem erről és kaja után belevágtunk (volna) a szexbe, de leállított mondván mikor levette a bugyit mondta hogy büdös vagyok ott lent és neki ez így nem megy.
Fogtam magam és eljöttem, azóta nem beszéltem vele, vérig sértett.
Szerintetek? Jogos a kiakadásom?
#27: de remélem, beöntést is csinálsz magadnak! Nehogy már csak külsőleg akarj tiszta lenni! Ha a szád kakás lesz, azt sem csak kívülről mosogatod le. ;)
Mellesleg tényleg kattant lehetsz, amilyen átéléssel ezt leírtad. Még a végbélöblítő palack űrtaralmát is precízen tudja. Ez valami szertartás nálatok a családban? :D
El ne áruljátok neki hogy lehet kapni nedves törlőt is😀
De a kérdésre válaszolva: engem az izzadtságszag is taszít egy lányon! Nem hogy a büdös lenti bármelyik szag!(köszi, van csajom, nem is egy hehehe)
Olyan furcsa ez az egész... "Online suli után elmentem shoppingolni a barátnőimmel" - ennek mi a jelentősége?
"Előtte tusoltam otthon" - tehát shoppingolás előtt lefürödtél (persze miért ne), de mire a barátodhoz értél és szexre került sor (csak feltételezem, hogy nem ért váratlanul) elfelejtetted a kakilást a plázában.
Szerintem ne sértődj meg rá, én is szagoltam már bele olyan büdös résekbe, hajlatokba, hogy az összes vér kiszaladt a p.niszemből. Örülj neki inkább, ha legközelebb megkíván.
Azért írtam ki a kérdést úgy ahogy, hogy értétek a részleteket. Nyilván nem a sulin meg a shoppingon volt a hangsúly, ezek csak azért kellettek hogy be tudjam biggyeszteni mikor tusoltam.
Egyszerűen kiment a fejemből, mert nem szokott velem ilyen történni. Vagy ti talán még sosem feledkeztetek meg semmiről?
#32: 25-ös vagyok, ha én valamin rossz értelemben véve meglepődök, akkor nem fogom mosolygós pofával azt mondani abban a momentumban, hogy "bocsi de...", már meg ne haragudj. Emberek vagyunk, mindenki máshogy reagálja le. Továbba stílusról beszélve, szerintem nem úgy mondta neki, hogy "aztak.va de szarszagú vagy na takarodj", ha meg igen, akkor már rossz helyen járunk.
Ami igaz az igaz, kész, el kell fogadni, nem egyből a másiknak esni, hogy "brühü megbántottál".
27-es vagyok, amit leírtam a fenékmosásról, az a világ nagyobbik részén teljesen természetes. Bidének hívják Európában (Olaszországban, Portugáliában nem is lehet már új házat építeni beépített bidé nélkül), Dél-Amerikában is használják, Finnországban kis kézizuhany van minden WC mellett, mohamedán országokban shattaf, Fülöp-szigeteken tabo, Indiában, Pakisztánban lota. A világ nagyobbik része vizet használ tisztálkodásra, nem WC-papírt. Sok sikert az életben sz@ros fenékkel.
A PET palack űrtartalmát azért írtam le, hogy jelezzem, ilyen kevés vízzel is lehet WC után tisztálkodni. És egy nagyobb palack nem fér egy kisebb csap alá, nem lehet bárhol megtölteni.
Papírral sose lesz tiszta a feneked. Te gondolom zuhanyzásnál se nyúlsz a fenekedhez, nem éri víz, hisz az piperkőc dolog. A papír elég nyilván...
Tudod mások érzik a szarszagot, ha csak papírral törölgeted le a kaksi nagyobb részét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!