Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én nagyon borzasztónak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nagyon borzasztónak, tartom ezeket a dolgokat és értetlenül állok előtte. Tehát, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tehát így egy normális pedofilgyűlölő embernek tartom magam. És teljesen értetlenül állok az előtt, hogy most úgy vannak a törvények, hogy ugyebár 18 év alatt pedofília, de 14 éves kortól már amúgy, ha beleegyezéses rendben van, de pedofília. És ugyebár ez a beleegyezési korhatár minden országban más, van ahol alacsonyabb. És Thaiföldön már minden hogy teljesen legális és tehát borzasztó és nem értem ezt.

ma 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
18 alatt miért lenne pedofília? 14 a beleegyezési korhatár itthon, tehát egy 14 éves azzal dug akivel akar, legyen a partnere akár 60 éves.
ma 17:40
 2/11 A kérdező kommentje:
1 Igen, nekem ez nagyon borzasztó és nem értem, hogy lehet.
ma 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is itt a kérdés???
ma 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt te egy tudatlan ember vagy, úgyhogy nézz utána miről beszélsz, hogy mi is a pedofília. Másrészt szerinted minden ember ugyanúgy és ugyanazon időben válik lelkileg éretté? Hogy nézne ki, hogy egy lány csak 18 évesen szexelhetne, holott ő már akár 14 évesen is készen állt volna rá? Mert a tapasztalat megszerzése nyilván egyik pillanatról a másikra megy... valaki 20 évesen sem érett rá, hiszen nem tudni ki, milyen neveletetést kap, vagy honnan érkezik.

Manapság egy 14-15 éves lány el fogja tudni dönteni, hogy mikor, kivel és mennyi idős fiúval/férfivel akar szexelni. A beleegyezési korhatár ebben a formában rendben van ha nincs benne erőszak, vagy éppen pénz.

ma 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a felek már elérték a serdülőkort, vagy akár túl is vannak rajta, akkor nem pedofília, akármennyire is szeretnek az emberek ezzel a szóval dobálózni.

A beleegyezési korhatár 14 év, onnantól bármennyi lehet az idősebb fél? Meredek? Lehet? Beteges? Az is megtörténhet...

Azért ha egy 14-15 éves lány egy 30-40-es ürgével gabalyodik össze, azt senki sem tartja épp normálisnak...de akkor sem pedofília.

És igen, vannak azok az igen csak szélsőséges kultúrák, ahol ennyi idősen, mint kb. a dédnagyszüleink korában, a lányokat már férjhez adják, sokszor a fent is említett korú egyénekhez.

ma 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A pedofília az, amikor valaki serdületlen gyerekekre gerjed.

Az, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, még nem jelenti azt, hogy 14 éves kortól kötelező bárkinek bármibe beleegyezni.

ma 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, csak unatkozol és nem fogalmazásgátlón élsz...
ma 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lattal mar 14 eves lanyt? Engem rendszerint 21-nek neztek, hulye lett volna pali aki nem kivan meg. Ellenben lattal mar ovodast?

Sot tovabb megyek, ORVOST?!

ma 18:55
 9/11 A kérdező kommentje:
8 Te is bizonyítod milyen világot élünk....
ma 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod Thaiföldön SEM legális a pedofília. A világ minden civilizált országában üldözik, legfeljebb néhány világtól elzárt bennszülött törzsnél, vagy civilizáción kívül rekedt afrikai országban fordul elő.
ma 19:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!