Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A mai fiatalabb korosztályokná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalabb korosztályoknál mennyire gyakori az extrém szőrös farok?

Figyelt kérdés
Tény, hogy az ember generációról generációra egyre veszít a testszőrzetéből, de kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz a fanszőrre. A mai 14-30 közötti fiúknál, férfiaknál mennyire gyakori a nagyon dús, sűrű szőrzet a herezacskón? Vagy van még, akinek a farkán (konkrétan a farkán) is nő szőr? (Nem az a lényeg, hogy borotválja-e, hanem, hogy természetes állapotában lenne-e neki ezeken a helyeken fanszőre.) Életkorral válaszoljon, aki ilyen típus, de lányok és fiúk tapasztalatai is jöhetnek, mit láttak máson.

ma 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Enyém mindig természetes volt.
ma 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés…
ma 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Akkor jó van.
ma 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Ugyanúgy nő, de sokan borotválják, trimmelik.
ma 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

mindkét barátnőm szőrösen akarta

kis perverznek tűntek mikor erről beszéltek imádtam 😁 de másik oldalról nézve fura mennyire szőrfóbiás szinte minden csaj

furán vannak összerakva a nők.

ma 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Extrémet még nem láttam.
ma 14:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!