Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fiúk mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok

Figyelt kérdés

Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.

Mi a véleményetek?

Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.

2020. aug. 12. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
97%
Aki férfi létére büdösnek érzi a puncit, meg undorodik tőle, az full homo.
2020. aug. 14. 12:36
 52/69 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező! Miért nem válaszolsz a levelemre? Ismerkedni szeretnék. F.😙
2020. aug. 14. 12:53
 53/69 anonim ***** válasza:
97%
Írj kérlek! Nekem is hosszú puncim van, ami limbálófzik miközben dugsz. Írtad, hogy ezt szereted. F.😚
2020. aug. 14. 12:55
 54/69 anonim ***** válasza:
95%

Mar csak ennyi hozzászólni valóm van:

[link]

2020. aug. 14. 13:24
 55/69 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy valaki írta itt korábban, tényleg lapocka2 a kérdező felhasználóneve.

Már engem is zaklat privátban. Valami gusztustalan cigány hapsi képét küldözgeti. Ez lenne a te Csengéd?

2020. aug. 14. 16:39
 56/69 anonim ***** válasza:
96%
#55. Nekem is írt🤣 Molyos a feje.
2020. aug. 14. 16:41
 57/69 A kérdező kommentje:

#55 #56 vakok vagytok?

Vagy csak egyszerűen nem néztétek meg a közismert médiában is népszerű csaj képét?

Ő nem a kis Csengém ő egy közismert médiában is népszerű csajszi modell.

[link]

2020. aug. 14. 17:24
 58/69 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok hülye, ismerem a képkeresőt... Ez egy pasi. Mellesleg tavaly meghalt a börtönben.
2020. aug. 14. 17:36
 59/69 A kérdező kommentje:

58# eleve sértő az hogy erre a gyönyörű lányra azt mondod hogy pasi , amikor ő nem pasi hanem Transznemű ,nem vagy tisztában mit jelent az hogy Transznemű ha nem tudod mit jelent az hogy Transznemű miért okoskodol egy kérdezős oldalon?

Ez egy gyönyörű Transznemű lány vagyis szép kis csajszi puncival ami át lett alakítva hosszú punciból rövid lányos puncivá.

2020. aug. 14. 17:41
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

A transznemű soha nem lesz nő.

Ha át is alakíttatja magát, a belső női szervek akkor sem lesznek meg soha. Nem lesz méhe, petevezetékei, petefészkei, soha nem tud szülni, anyává válni, kiteljesedni a nőiségében.

A biológiát nem lehet átverni.

Te meg menj el egy szakemberhez hogy fel tudd dolgozni a homoszexualitásod. Mert mondom, nem azzal van a baj hogy a hapsikat szereted, hanem azzal hogy tagadásban élsz. Ami azt jelenti hogy te magad sem tudod elfogadni a saját vágyaidat és a nemi orientációdat.

2020. aug. 14. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!