Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok
Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.
Mi a véleményetek?
Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.
Ha ez igaz, akkor pontosan úgy tettél mint bármelyik más hetero férfi! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Szerintem te nagyon hetero vagy haver! 😂😂😂🤭
Kamu.
Én egyszer keveredtem össze travival, teljesen nőnek nézett ki, orálisan izgatott, azt hittem igazi nő, de valahogy nem élveztem, nem értettem az okát. Végül látta hogy nem megy, elárulta hogy travi, majdnem összehánytam magam.
Hetero vagyok, gondolom a bi és homo pasikat ez baromira izgatja, de egy heterot nem.
Mondd h ez kamu, és nem dugsz mindig gumi nélkül.
Am biztos h nem heteró vagy, mert ha kolbásza van egy lánynak az már nem lány.
6# az nem kolbász hanem hosszú női nemi szerv.
Hosszúkás punci.
Én tudom ki a kérdező, egy erőszakos ratyi aki aki havonta feltesz egy ilyen kérdést, és nem akarja bevallani magának hogy meleg, és mindig azért harcoskodik hogy márpedig a travik az igazi nők, és hogy ő a legnagyobb hetero a világon, és mindenki más homi aki a valódi puncival rendelkező nőket szereti, figyeljétek meg milyen agresszívan fog reagálni erre a válaszra, de ha itt nem,majd privátban elküld a k anyámba, meg hogy dögöljek meg.
És 4-es, ezért kell előtte benyúlni a bugyiba hogy ne érjen ilyen kellemetlen meglepetés. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!