Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fiúk mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok

Figyelt kérdés

Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.

Mi a véleményetek?

Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.

2020. aug. 12. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül nem te vagy az a kérdező, aki pár hetente kiír ide valami olyan kérdést, hogy ő hetero, a shemale-ek nők, aki meg másképp gondolja az bųzi?

Amúgy engem jobban érdekel az, hogy az istállóban a kicsiborjú megint elkalandérozott, és a tehén bőg jelenleg, mint a te sztorid...

2020. aug. 13. 07:42
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

"az nem kolbász hanem hosszú női nemi szerv.

Hosszúkás punci."

Te hányszor buktál biológiából?

2020. aug. 13. 07:44
 13/69 anonim ***** válasza:
95%

Te nem vagy hetero.

Amúgy véleményem úgy konkrétan nincs, abszolút hidegen hagy hogy kivel szexelsz, meg hogyan.

32N

2020. aug. 13. 08:57
 14/69 A kérdező kommentje:

Iszonyatosan hatalmas aktus volt ezzel a gyönyörű Shemale lánnyal akivel szexeltem , ilyen óriási monumentális együttlétet sima lánnyal nem lehet létrehozni lehetetlen ezt csak Transzvesztita csajjal lehet elérni ezt a robbanó robbantásos atom orgazmust amit én átéltem.

Olyan nagyot mentem el mint egy olyan robbanás ami Libanonban történt Beirutban ,olyan nagy giga orgazmust képzeljetek el hirtelen jött és a kis drágám Csenge nemi szerve megmerett és ő is elment egyszerre mentünk el de az agyam elment és két óra múlva tértem teljesen magamhoz 3 óra múlva tudtam csak lábra állni.

2020. aug. 13. 09:11
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te még most sem tértél magadhoz😁. Szórakoztatod itt a jónépet. Nemsokára kezdődik a suli, aztán mehetsz újra hatodikba.
2020. aug. 13. 09:19
 16/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt ne ide írd, hanem inkább Wattpad-ra. A többi 12 évesnek biztos jobban tetszene, mint nekünk.
2020. aug. 13. 11:45
 17/69 anonim ***** válasza:
78%
A travi az annyira nő, meg te annyira hetero, mint én meleg pasiként! 😁
2020. aug. 13. 11:49
 18/69 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy én csajt d..gtam nem férfit és aki csajt d..g az hetero , függetlenül attól hogy milyen csaj ,mert az csak egy dolog hogy fiúnak születtet de már nem fiú hanem csaj.
2020. aug. 13. 11:52
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Fejedben csaj. Az este is megmondtam, hogy éjjel vagyok csak az és pasi vagyok. De máskor nem szphatsz le, ha ide írkálod ki a dolgainkat!
2020. aug. 13. 11:55
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit érdekel pár korábbi vergődés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2020. aug. 13. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!