Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok
Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.
Mi a véleményetek?
Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.
Véletlenül nem te vagy az a kérdező, aki pár hetente kiír ide valami olyan kérdést, hogy ő hetero, a shemale-ek nők, aki meg másképp gondolja az bųzi?
Amúgy engem jobban érdekel az, hogy az istállóban a kicsiborjú megint elkalandérozott, és a tehén bőg jelenleg, mint a te sztorid...
"az nem kolbász hanem hosszú női nemi szerv.
Hosszúkás punci."
Te hányszor buktál biológiából?
Te nem vagy hetero.
Amúgy véleményem úgy konkrétan nincs, abszolút hidegen hagy hogy kivel szexelsz, meg hogyan.
32N
Iszonyatosan hatalmas aktus volt ezzel a gyönyörű Shemale lánnyal akivel szexeltem , ilyen óriási monumentális együttlétet sima lánnyal nem lehet létrehozni lehetetlen ezt csak Transzvesztita csajjal lehet elérni ezt a robbanó robbantásos atom orgazmust amit én átéltem.
Olyan nagyot mentem el mint egy olyan robbanás ami Libanonban történt Beirutban ,olyan nagy giga orgazmust képzeljetek el hirtelen jött és a kis drágám Csenge nemi szerve megmerett és ő is elment egyszerre mentünk el de az agyam elment és két óra múlva tértem teljesen magamhoz 3 óra múlva tudtam csak lábra állni.
Ha valakit érdekel pár korábbi vergődés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!