Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fiúk mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok

Figyelt kérdés

Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.

Mi a véleményetek?

Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.

2020. aug. 12. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
97%
Rövid összefoglaló: a kérdező undorodik a puncitól, a péniszt jobban szereti, de mivel nem akarja bevallani magának, hogy meleg, így megállás nélkül azt bizonygassa, hogy a shemale-ek nők.
2020. aug. 14. 10:46
 42/69 anonim ***** válasza:
95%

41, na, csak kibukott végül hogy kőb. uzi vagy 😂

A fszt szereted, a pnától rosszul vagy.

Nincs több kérdésem.

2020. aug. 14. 10:56
 43/69 A kérdező kommentje:
A hosszú punci pedig ínycsiklandó és izgató főleg amikor limbálodzik amikor d..god a csajt és limbálodzik a hosszú puncija hmmm izgató.
2020. aug. 14. 11:01
 44/69 A kérdező kommentje:
a sima női nemi szerv pedig budos
2020. aug. 14. 11:12
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, tényleg büdös. Én is homoszexuális vagyok. Üdv. a csapatban.
2020. aug. 14. 11:25
 46/69 anonim ***** válasza:
97%
Ha van kedved levelezhetünk. Gondjaim vannak, mert nem tudok férfi társat találni. Szerintem te megfelelnél. Már, az alapján is, amit írtál, hogy te sem szereted a női nemi szervet. Nagyon szeretném ha hátulról engem is....Puszika😍
2020. aug. 14. 12:01
 47/69 A kérdező kommentje:

nem vagyok b...zi , nők vonzanak hányszor mondjam már el hogy megértsétek?

A shemale az csaj tehát nő nem férfi csak a ti beszűkült agyatok nem tudja felfogni és mint egy propagandát probáljátok bemagyarázni másoknak hogy ők férfiak , de azért mondjátok ezt mert ti sosem fogtok shemale lányt d..gni sosem fogtok olyan gyönyörűségekhez még csak közel kerülni sem.

2020. aug. 14. 12:23
 48/69 A kérdező kommentje:
és ezért irigyek vagytok.
2020. aug. 14. 12:24
 49/69 anonim ***** válasza:
97%
Igen, irigy vagyok! Arra, akivel lefeküdtél. Azért írtam, hogy próbáljuk ki együtt. Nekem is szép a hátsóm. F😚
2020. aug. 14. 12:32
 50/69 anonim ***** válasza:
96%
És hidd el, először én is shemale csajjal voltam együtt. Utána, automatikusan jöttek a férfiak. Te is ugyanabban a cipőben jársz mint én. 😚
2020. aug. 14. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!