Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fiúk mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok

Figyelt kérdés

Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.

Mi a véleményetek?

Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.

2020. aug. 12. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem jut nő??
2020. aug. 14. 07:46
 32/69 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok

22

Aktiviskákodni? Nincs is ilyen szó xD

És jól mondod, nem dugnám meg, hiába néz ki messziről nőnek.

2020. aug. 14. 07:54
 33/69 anonim ***** válasza:
100%

32 kieg.

Akarom mondani jól mondtad privátban, nem dugnám meg.

Akiről írtál kommentben, az meg csak egy hülye férfikrva.

2020. aug. 14. 07:56
 34/69 anonim ***** válasza:
100%
A szart is feltálalhatod szépen elrendezve tányérban, megdíszítgetve. De attól még szar marad.
2020. aug. 14. 07:57
 35/69 A kérdező kommentje:

Hagyad már a hormonokon múlik minden egy professzor megmondta a ha női hormonoznak egy emberi testet az nő lesz ha férfi hormonoznak egy emberi testet az férfi lesz.

A női és férfi emberi test ugyanolyan atomokból épül fel csak a hormonok különböznek ezért van a nőknek mellük stb ezért más a forma stb.

2020. aug. 14. 09:11
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a hormonok csinálnak hüvelyt meg méhet meg petefészkeket? 😂

Akárhogy ragozhatod, akinek ezek nincsenek, az férfi.

És nincs azzal semmi baj hogy te férfiakkal dugsz, csak ne nevezd magad heterónak, mert ez sértő a heterókra nézve, akik nem golyókat szeretnek nyalogatni hanem csiklót. Ami ugye a Csengédnek soha nem lesz, akármennyi hormont is töm magába.

2020. aug. 14. 09:22
 37/69 A kérdező kommentje:
Heteroszexuális vagyok nem vagyok b..zi ,az a b..zi aki a férfiakhoz vonzodik én a nőkhöz vonzodom , gyönyörű nőies bőr hatalmas mellek kerek fenék nőies arc szép bársonyos haj nőies hang nőies tőrékeny lélek mind meg van Csengében mivel nő.
2020. aug. 14. 09:43
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
Meg van egy fsz is a lábai között :D
2020. aug. 14. 10:00
 39/69 A kérdező kommentje:
Női pénisz hosszú punci ami szintén bársonyos nőies ,amit egyébként ha ő hanyatt fekve felhúzott lábakkal várja hogy behatoljak ínycsiklandó ánuszába akkor letakarjuk a bugyijával vagy a ruhájával a punciját ami hosszú és akkor nem fog látszani amikor d..gom.
2020. aug. 14. 10:26
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Na többek között ezért jobb egy igazi nő. Őt nem kell eltakarni hogy elfedd a valóságot.
2020. aug. 14. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!