Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk mi a véleményetek hogy Orbitálisat szexeltem egy Transzvesztitával? Hetero vagyok
Nyilván lánnyal csináltam hiszen hetero vagyok ,de brutálisan hatalmasat szexeretkeztem egy Transzvesztitával és védekezés nélkül és amikor vertem neki fel a nemi szerve limbálódzott és fel állt az nagyon felizgatott aztán óriásit mentem el benne és a spermám kifolyt a ánuszából.
Mi a véleményetek?
Most nincs barátnőm ezért szabad emberként csináltam ezt meg.
21 vagyok
22
Aktiviskákodni? Nincs is ilyen szó xD
És jól mondod, nem dugnám meg, hiába néz ki messziről nőnek.
32 kieg.
Akarom mondani jól mondtad privátban, nem dugnám meg.
Akiről írtál kommentben, az meg csak egy hülye férfikrva.
Hagyad már a hormonokon múlik minden egy professzor megmondta a ha női hormonoznak egy emberi testet az nő lesz ha férfi hormonoznak egy emberi testet az férfi lesz.
A női és férfi emberi test ugyanolyan atomokból épül fel csak a hormonok különböznek ezért van a nőknek mellük stb ezért más a forma stb.
Ja, és a hormonok csinálnak hüvelyt meg méhet meg petefészkeket? 😂
Akárhogy ragozhatod, akinek ezek nincsenek, az férfi.
És nincs azzal semmi baj hogy te férfiakkal dugsz, csak ne nevezd magad heterónak, mert ez sértő a heterókra nézve, akik nem golyókat szeretnek nyalogatni hanem csiklót. Ami ugye a Csengédnek soha nem lesz, akármennyi hormont is töm magába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!