Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közöttünk hány olyan férfi van aki kapcsolatban van egy nővel és biszex?
Én. Párom tudja is. Sőt elvileg meg van engedve hogy fiúval is legyek. Mondjuk időm lehetőségem nem nagyon van.
Régota együtt vagyunk ,vannak gyermekeink is. Már megismerkedésünkkor elmondtam neki. Meg sem rezdült..
Az első feleségem tudta, hogy biszex vagyok. Hármast is szervezett, hogy pasival lehessek, és nézhesse, ahogy kényeztetjük egymást.
A jelenlegi párommal beszélni se lehet ilyenről, így marad az önmegtartóztatás, esetleg néha egy, egy hirtelen jött alkalmi orál és/vagy dugás.
Én. Szexuálisan izgatnak a férfiak is, néha szerzek is ilyen élményeket. Barátnőm tudtával és beleegyezésével. Beszéltünk róla és meséltem neki, hogy szoptam már férfit. Izgatja is :)
F33
Nekem exem elfogadta, sőt még izgatta is. Kezdtük azzak, hogy beölzöztetett, aztán szerepcsere straponnal, néha én voltam a nő, aztán ő mondta, hogy meg nézne fiúval is. Neten kerestünk egy srácot, szépen kisminkelt, beöltöztetett és megtörtént, ő nézte közbe masztizott.
Tetszett neki, bár volt egy kis domina hajlama, ezzel is magyarázható volt. így többször megismételtük a dolgot, aztán volt, hogy mindkttőnk örömre jött a srác.
Sajnos a mostani párom nem ilyen, úgyhogy titokban megy a dolog, keveset vagyunk együtt, munkálya miatt szóval időm van rá.
Sajnos azóta se találtam olyat nőt, mint az exem.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!