Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg kapcsolatban miért van szükség férfi és "női" szerepre ha mind a ketten férfira vágynak?
Figyelt kérdés
Nem értem miért vannak szerepek egy meleg kapcsolatban. aktív, passzív, melyik játsza a nőt éppen.2015. jún. 21. 10:44
1/7 anonim válasza:
Mert az egyik férfitól szeret kapni, a másik férfinak szeret adni. Pofon egyszerű.
2/7 anonim válasza:
Nem férfi-női szerep, hanem aktív-passzív. Van különbség hidd el.
Van, aki inkább adni szeret, van aki inkább kapni, de ez a szexben semmi kötelezettséget nem ír elő, az a fontos hogy mindkét fél jól érezze magát.
3/7 anonim válasza:
Nem mindig vannak úgy a szerepek,ahogy gondolnád. Egy feminin meleg is viselkedhet aktívként a párkapcsolatban,míg egy maszkulinabb femininként.
De van, hogy mindkét fél mindkét szerepet "játssza",bár ez nem jó megfogalmazás. Az is jó,amit az első ír, hogy egyik férfinak szeret adni,másik kapni.
4/7 anonim válasza:
No meg lehet hogy időnként szerepet cserélnek. Hol az egyik gyakja a másik valagát hol a másik az egyikét :D
5/7 ftf1983 válasza:
Azért, mert a szexben van aktív és passzív szerep még nem jelenti azt, hogy ez férfi és női szerepet jelentene. Nem egy olyan példa van, hogy a szexben passzív fél a hétköznapokban inkább a férfi, azaz szerel, intézi az ügyeket, az aktív pedig vezeti a háztartást. Szóval helytelen a meleg kapcsolatokban férfi és női szerepekről beszélni.
6/7 Béla211 válasza:
Ez így van.Nálunk is így van általában én vagyok az aktív de néha van más kép is. De inkább a párom intézi az ügyeket banki számla meg ilyesmi.Meg ő festette ki a lakást én meg takarítottam utána. De mosogatni ő szokott, mert azt nem szeretek:D Én meg vasalakok ,mert azt ő nem szereti. Ez vegyes legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!