Emma0121 kérdése:
Magyarországon hol lehet a JOHNSEN- SKÁLÁT megcsináltatni? KÉREK minden segítőkész embert aki ebben a témában információval tud szolgálni írjon nekem. Lehetőleg orvos, klinika nevére, esetlegesen elérhetőségére lenne szükség.
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 08:45
1/4 anonim válasza:
Róbert Klinikán biztosan tudnak segíteni. Nem értek részleteiben ehhez, de nagyon komoly hátterük van, ezt tudom. Ha orvost keresel, akkor Nyéky Boldizsárt javaslom. Nem csak szakmailag, emberileg is jó szakember.
2/4 anonim válasza:
A férjemnek a volt MÁV kórházban (Honvéd Kh. II. telephely) volt a herebiopsziája, ahol a Prof. Dr. Papp György műtötte. A leletre rá is lett írva, hogy Johnsen score: 10.
Van egy honlapjuk, ott a segítőkész asszisztenst, Rozikát kell keresni, és elmond mindent: [link]
Sok sikert, erőt, kitartást kívánok!
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. dec. 10. 12:22
4/4 A kérdező kommentje:
Ha bárki tud kérem segítsen!
Az eddigieknél a telefonos érdeklődésemre kapcsolták a biológusokat akik nem is igazán tudták mit kérdezek.
Akkor miért olvastam a fórumokon erről, h ilyen létezik? Valaminek lennie kell! Viszont ha a keresőbe írom nem hozz ki semmit.
Összezavarodtam. 2009 évi kommentekben olvasok róla, most meg semmit nem lehet erről a vizsgálatról tudni?!
2014. dec. 10. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!