Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elköttetés (férfi részéről)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköttetés (férfi részéről) után szex, nincs szükség védekezésre? Ez jó megoldás ebben az esetben?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van és úgy döntöttem, hogy elkötettem magam. Akkor utána nyugodtan együtt lehetek a feleségemmel mindenféle védekezés nélkül? Nem akarunk több gyereket semmiképp (az első két gyerekemnek az előző feleségem az anyja).

2015. máj. 15. 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy ilyenkor kell leadni spermát ha utólag meggondolná magát az ember
2015. máj. 15. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Én meg úgy tudom, ez visszafordítható beavatkozás.

-----------

Nem kell más védekezés,hiszen,akkor már nem jön anyag a szervből.

2015. máj. 15. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:

"Én meg úgy tudom, ez visszafordítható beavatkozás."

Csak a nők esetében az. Férfiaknál kicsi a helyreállítás sikere.

Egy orvostanhallgató

2015. máj. 15. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:

RÉSZBEN (75%) visszafordítható beavatkozás.

Ezen kívül a hatásossága valahol 95% környékén van.

Vagyis előfordul, hogy feloldódik az a kötés, utána pedig szabad a pálya az utódlás előtt.

Beszéld meg az orvossal.

2015. máj. 15. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Ó és igen, ez egy jó megoldás, hiszen nagyon gyors, kevés kellemetlenséggel járó egyszeri és tartós beavatkozás. Sajnos visszacsinálni viszont nem lehet, tehát, ha mégis akartok majd gyereket, akkor az problémás lesz, herebiopszia és társai.
2015. máj. 15. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:

"RÉSZBEN (75%) visszafordítható beavatkozás."

Forrás? Nem kötözködni akarok, de két hete olvastam pont a fogamzásgátlásról a hivatalos egyetemi tankönyvben, és ott ennek szöges ellentéte áll.

2015. máj. 15. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Mea culpa, tényleg jogos a 75 százalék.
2015. máj. 15. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken elvégják az ondóvezetéket, és egy kis darabot ki is vesznek belőle, és kauterizálják a végegek, ( kicsit megégetik, hogy hegesedjen ).

Azon már nem jut át semmi :-)

Ahogy néztem itthon olyan 150e körül van.

2015. máj. 15. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kell védekezni utána.De szerintem ez barbár beavatkozás.
2015. máj. 15. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is ezt tervezzük majd. Nem százszázalékos megoldás, de nagyon-nagyon magas a hatékonysága. Csak hát orvosi csodák mindig vannak. Viszont azt a minimális tízezreléket szerintem meg lehet kockáztatni nyugodtan :)
2015. máj. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!