Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval.

1 éve depressziós lettem nyáron.

(Szezonális depresszió)

Egész nap szomorú voltam nem ettem képtelen voltam kimozdulni vagy vidám lenni.

A családdal elmentünk augusztus végén az o munkaugyukben videkre.

Es nekem akkor epp nem tetszett senki (a a depresziom meg mindig tartott)

Es az jutott eszembe h mivan ha azert mert leszbikus vagyok.

Nos igen.

Egesz nap sirtam emiatt.

Nagyon zarkozott lettem.

Mikor elkezdodott a suli oszi szunetben enyhult ez a borzaszto szorongas a depresszioval egyutt.

Elmondtam sgy baratnomnek aki megnyigtatott h nem vagyok leszbi de ha az lennek se lenne baj.

Es hat utana tel vegen osszejottem a mostani baratommal.

Nagyon sokat javult a helyzet, szerelmes voltam belé és ez a szorongás h ,,leszbi vagyok” el is mult evvegere. Egeszen egy hettel ezelottig. Hazajottem egy ismerosomtol es otthon egy pillanat alatt ram tort a depresszio.

Ezzel egyutt a szorongas is. Es mar ugy ereztem nem vagyok szerelmes (valszeg a depi miatt ami most meg nem olyan eros)

Es aztan itt kutakodtam es rajottem hogy van egy betegseg. HOCD amikor az ember bebeszeli maganak a homoszexualitást.

Azt hittem ez az en bajom.

De most elbizonytalanodtam hogy lehet csak nem tudom hogy mi van.

Mindig a fiukba voltam szerelmes.

Cska ok tetszettek roluk fantazialtam. Mindig nekik akartam tetszeni es mindig oket lestem.

De amiota ez elkezdodott ugy erzem lehet kiprobalnam egy lannyal (oralis szex)

Es bar nem tudok veluk kapcsolatot elkepzelni nem is vagyok ra annyira es sose voltam szerelmes egy lányba sem mégis rettegek.

Most már rájöttem hogy teljesen leszbi csak nem lehetek.

A biszexualitással küzdök.

Anyukám homofób.

Félek hogy mit fog szólni félek hogy a barátom szakit velem és abban sem vagyok biztos h tenyleg biszex vagyok.

Viszont mikor haramdikos voltam egyik lany osztalytarsam atjott es azt jatszottuk h o fiu en meg lany. Es hat puszilgatta az arcomat igen hulyeseg volt most nem hiszem h belemennek ilyenbe... szóval ja.

Szerintetek biszex lennék? Elég fiatal vagyok úgyh lehet kinövöm? Nem érzem azt hogy képes lennék érezni valamit lányok irant...

2018. aug. 4. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Ja szerintem biszex vagy....de semmi baj és nyugodj le oké?
2018. aug. 4. 23:49
 2/17 anonim ***** válasza:

Vafy csak ez a HOCD nevű betegséged van

Vsgy mi

2018. aug. 4. 23:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Tenyleg biszex lennek??? Neeee
2018. aug. 4. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Lehet h nem.....nyugodj le
2018. aug. 4. 23:55
 5/17 A kérdező kommentje:
De en nem akarom ezt :(
2018. aug. 4. 23:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy az
2018. aug. 5. 00:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod?
2018. aug. 5. 00:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Pszichésen helyre kellene tenni magad. A depressziód csak fokozódni fog, ha nem fordulsz szakemberhez.

Nem vagy biszex, amiket írtál, az mind a depresszió hatása.

Úgyhogy irány a pszichiáter, nagyon sürgősen, mielőtt eljutsz odáig, hogy saját magadban, esetleg végzetesen, kárt tegyél.

2018. aug. 5. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező már leírtuk neked, hogy nem vagy biszex. Kösd le magad vállalj nyári munkát, tanulj nyelveket mert az unalomtól hülyeségeken gondolkozol.
2018. aug. 5. 08:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom minden napra van programom
2018. aug. 5. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!