Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
37 éves férfi vagyok. Van egy gyönyörű párom és egy édes kislányom.
Eddig magam előtt is tagadtam, hogy a férfiakhoz is vonzódom.
Pár hónapja jött egy férfi a munkahelyemre.
Elég hamar összehaverkodtunk.
Észrevettem, hogy sokszor keresi az alkalmat, hogy hozzám érhessen. Legnagyobb bánatomra ez nincs ellenemre. Nagyon élvezem amikor percekig csak a combomon van a keze például.
Szerintem kezdetektől fogva sejti, hogy a fiúkat is szeretem.
A kémia nagyon működik koztunk. Alig tudok a munkàra koncentralni amikor a kozelemben van. Folytonos erekcio a kozelsegesen eredmenye.
Màr probalt megcsokolni de elforditottam a fejem.
Mit tegyek? Annyira vonzódom hozzá. Szívesen szexelnék vele...de a párom..buntudatom van ha rágondolok.
Mit tennétek a helyemben?
Tudom tudom undorito vagyok.
Sose menne bele hármasba. Ismerem.
Volt màr rola szo regebben. Hatarozottan elutasitotta.
Akkor is el kell mondanod valakinek.
Basszus nem voltál hűtlen, nem követtél el semmit.
Ez nem homoszexualitás?! Mármint a férfiakra azt a nőkre pefig biszexuális.
De viszont nem 100% ékban jelenti azt hogy homi vagy, lehet hogy csak a kiváncsiság hajt. Én is szívesen ki probálnék egy lányt ( lány vagyok) de attól meg nem érzem magam biszexnek.
Nálunk ugyanez a helyzet... csak párom kezdetektől tudja hogy néhány fiu is megmozgat. Ő teljesen elfogadta.
Nagyjából két opció van. Vagy elmondod neki és felvállalsz egy konfliktust aminek a kimenetele nem egyértelmű. Vagy viszonyt kezdesz a sráccal titokban.
Ha nem csinálsz semmit... elfolytod meg fog nyomosodni a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!