Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
Épp alakuló félbe van egy komolyabb kapcsolat de nem tudom hogy erdemes lenne belekezdenem, az a baj nem érzem azt a nagy szerelmet es sosem akarnám megbántani,soha es most még időbe lennék még mert még talan nem bantanám meg vagyis hat na... még csak 1x talalkoztunk mert egyébként kicsit távol lakunk egymástol es am félek is picit mert én lennék neki az első es ő is nekem... mit tegyek?2016. jan. 17. 14:15
1/3 anonim válasza:
Még fiatal vagy. Vágj bele bátran. Legalább szerzel egy kis tapasztalatot.
2/3 anonim válasza:
Lehet azért vagy ennyire határozatlan, mert ő lenne az első és nem tudod "mit kéne érezned"..
Ez ilyen ellenreakció is lehet, mint elég sok fiatalnál, hogy szép és jó a dolog, amíg ki nem kell mondani, hogy "szerelmem", na attól sokan megijednek.
Én azt mondom, próbálkozz, de csak lassan.
Vagy belemelegedtek, vagy nem, de neki így is, úgyis rossz lesz, ha dobod.
Így meg legalább adsz neki esélyt.
3/3 anonim válasza:
Én pont emiatt szalasztottam el valakit, aki talán még a mai napig az életem része lehetne... A félelem megöl mindent...
Ne félj, vágj bele! Egyszer élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!