Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. így hogy szedjem a tablettát? (Teljesen tanácstalan vagyok)
A helyzet az, hogy feléve szedem a fogamzásgátlót, ami tökéletesen bevált. Viszont, sehogy se megoldható a tabletta kiváltása időben, ezért leghamarabb kedden kaphatom meg a következő 3 havi adagot, viszont nekem már most szombaton be kéne vennem az első szemet, kedden meg értelemszerűen nem vehetek be egyszerre 4-et.
A kérdésem, hogy ebben a helyzetben ti mit tennétek? Hagyjam ki ezt a hónapot, es következő hónapban kezdjem el megint szedni, vagy bevehetem kedden is mintha akkor lenne esedékes? (Mellesleg annyira most nem fontos a fogamzásgátló, mert 1,5 hónapja lett vége a hosszú kapcsolatomnak, tehát azóta nincs szexuális életem.)
Ti mit tennétek ez esetben? A válaszokat nagyon megköszönném.
Ilyenkor azt a hónapot hagyni kell, és akkor lehet újrakezdeni, ha megjön a vérzésed.
De ha nincs párkapcsolatod, feleslegesen szeded, én abbahagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!