Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

37 éves férfi vagyok. Van egy gyönyörű párom és egy édes kislányom.

Eddig magam előtt is tagadtam, hogy a férfiakhoz is vonzódom.

Pár hónapja jött egy férfi a munkahelyemre.

Elég hamar összehaverkodtunk.

Észrevettem, hogy sokszor keresi az alkalmat, hogy hozzám érhessen. Legnagyobb bánatomra ez nincs ellenemre. Nagyon élvezem amikor percekig csak a combomon van a keze például.

Szerintem kezdetektől fogva sejti, hogy a fiúkat is szeretem.

A kémia nagyon működik koztunk. Alig tudok a munkàra koncentralni amikor a kozelemben van. Folytonos erekcio a kozelsegesen eredmenye.

Màr probalt megcsokolni de elforditottam a fejem.

Mit tegyek? Annyira vonzódom hozzá. Szívesen szexelnék vele...de a párom..buntudatom van ha rágondolok.

Mit tennétek a helyemben?

2016. szept. 30. 23:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is ilyen helyzetben vagyok.

10-es teljesen igazad van.

2016. okt. 1. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
96%

Szia! A helyzet teljesen egyértelmű. A biszexualitás rendkívül sok embert érint, egyes felmérések szerint szinte minden ember gondolt már ilyen dologra, de még magának sem meri bevallani, - nemhogy megtenni. Ennek viszont a legtöbbször pszichés következményei lesznek előbb-utóbb. A legkülönbözőbb formában válik az egészség romlására, persze legtöbbször szexuális, pszichés, idegrendszeri zavarok, melyeket a szexuál-pszichologusok (vagy más szakorvosok)kezelnek majd (jobbik esetben). A tartósan elfojtott érzelmek, vágyak nagyon sok embert úgy betegítenek meg, hogy maguk nem is tudnak arról, hogy a kiváltó ok az elfojtott szexuális vágyak. Bármennyire nem "erkölcsös" ilyent mondani, de a legjobb, ha az ember kiéli a másnak nem ártó, mindkét félnek elfogadható vágyait. Igen, először talán titokban, hiszen a 4 fal közötti események jószerivel titokban maradnak, de ha ez szokássá, tartóssá válik, nem árt a házastárssal is megbeszélni a dolgokat és így vagy úgy felvállalni. Az én nejemmel megbeszéltük a helyzetet és intelligensen, nagyjából így válaszolt, mikor elmondtam neki, hogy fiúval is szeretnék intim kapcsolatba kerülni: Rendben, ha a vágy ilyen erős, tudomásul veszem. Ha engem is kívánsz, akkor kérlek, NŐVEL soha ne csalj meg, mert nem akarok konkurálni velük. Ha fiú, pasi az illető, akkor pedig nagyon diszkréten, én se, a család se tudjuk meg. Évekig éltünk így örömmel, békességben. Aztán kiderült neki is van egy "barátnője", de ők együtt akartak élni, így elváltunk. A mai barátnőm nem tud az egészről semmit, (nem élünk együtt, csak a hét 3 napján) arról se, hogy stabil barátom van, akivel hetente 1x nagyszerű élményeket élünk át... s néha + 1-1 kisebb kaland, amit még diszkrétebben intézek! Hiába, a vadászszenvedély...! :)

Nos, vannak variációk - de egy nagyon fontos! Semmi idegi, lelki megterhelés ne legyen, mert komoly bajok lehetnek belőle. Mit mondott egy írónk? "Hazudj költő, csak rajt ne kapjanak!" Ha bármilyen segítség kell, írj, vagy gyere és megbeszéljük (a problémák gyökerét kell megkeresni, analizálni), hogy ne sérülj bele.

(Szexuálterapeuta vagyok)

2016. okt. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!