Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kit válasszak, mert tanácstala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak, mert tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés
Három éve élek egy nálam idősebb férfivel párkapcsolatban.Nagyon szeretjuk egymást,első találkozáskor már volt szikra és szép volt egyutt. Mindent megtesz nekem, főz, mos, vasal rám, lelkileg támogat, csodálatos ember. De. De munkámból kifolyólag megismertem egy kissé fiatalabb, de szintén negyvenes férfit, aki kulsőre nekem az ideál, szakállas, szép a szája és teljesen belezúgtam, pedig csak pár szót váltottunk.De ő facén rám írt és udvarolt, ezért most szerelmes vagyok bele. Mit tegyek, nem szeretném elhagyni a régi barátomat, de csak mint barát szeretnék vele élni, mert ha elhagyom abba ő is, én is belepusztulnánk.De az új férfit szeretném páromnak, mert tetszik és a régit nem is kívánom már. Hogy oldjam meg a helyzetet, ha mindkettő fontos nekem? Egyiket sem akarom elveszíteni, mindkettő olyan jó ember, de az új tetszik, a régi...pedig már nem. Segítsetek, köszi !
2018. ápr. 8. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a régit már nem kívánod és belezúgtál egy újba, akkor a régit hogy szeretheted?
2018. ápr. 8. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Növessz gerincet. És dönts.
2018. ápr. 8. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"ő facén rám írt és udvarolt, ezért most szerelmes vagyok bele."

Újkori Jane Austen sztori. XD

Egyébként nem tudom hogy logikáztad ki az elképzelésed. Akkor a mostani párodhoz elvinnéd az újat és arra is főzhetne, moshatna, takaríthatna? Ennyire életképtelen nem lehetsz.

2018. ápr. 8. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
El kéne döntened hogy mit akarsz. Ha az új pasit, akkor a réginek már nem hiszem hogy annyi kedve lenne gondoskodni rólad. Lehet bele sem pusztulna, csak te képzelsz kicsit sokat magadról. De ha képes megtetszeni egy másik férfi úgy, hogy párkapcsolatban vagy, akkor az már jelent valamit.
2018. ápr. 8. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Ebből olyan szép szerelmi történet lenne:

Te elmondanád a jelenlegi párodnak, hogy kényelmes az élet vele, és semmi más. Eközben megismerkedtél egy másik férfival, aki udvarol neked és szerelmesek vagyok. A párod lelkileg és érzelmileg megsemmisül, elindul a szétköltözési folyamat. Az új párod segít ebben, aki meglátja a régi párodat. Felcsappant mindkettőben a szikra, és megdobog a szívük, miszerint ketten egymás zsánerei.

Te hoppon maradsz, ők meg összejönnek és ezt a történetet mesélik el mindenkinek.

:D

2018. ápr. 8. 11:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, nehéz elhinni, hogy lehet két embert is szeretni, mert mindkettő csodás egyéniség.De szexuálisan csak az újat tudom már elképzelni. Viszont a mostani, akivel élek, nekem nagyon fontos, nem szeretném elveszíteni, az újjal pedig nem szeretnék egyutt élni.Ő inkább érzékileg fog meg, a régi pedig érzelmileg. De egyik nélkul sem tudom a jövőt elképzelni, bár az új elég sajátos velem, csak akkor találkozunk, ha neki van kedve és ez is csak kb pár óra hetente.Mégis kívánom őt, nem tehetek róla. Hogy mondjam el a réginek,hogy éljunk egyutt,de barátságban? Ez a nehéz...
2018. ápr. 8. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az általad nevezett régi párod úgy fog kidobni mint macskát *****. Az új pedig csak játszadozik veled, néha megd*g majd és ott hagy a francba. :)
2018. ápr. 8. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A régihez te csak kötődsz már, nincs benne tűz, csak szereted mint embert, illetve nagyon megszokrad. Az újjal van a szerelem, a szenvedély.

Szerintem muszáj választanod, nem teheted ezt a pároddal! Ha szerencséd van, ő sem szerelmes már, s akkor túl fogja élni.

Amúgy meg mi az hogy írt, ezért szerelmes lettél?? Ha ez így van akkor vagy veled van komoly baj, vagy a kapcsolatotokkal. Én nem leszek szerelmes csakmert valaki rám ír és teszi a szépet...

2018. ápr. 8. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, pontosan olyan volt az exem is, mint te.. Baromi könnyen beleszeretett minden jött-mentbe, csak ő ezeket még el is mondta nekem széttárt kezekkel, hogy "Hát ő ilyen".. úgyhogy a fenti hozzászólók szavajárását használva, úgy dobtam ki, mint macskát szαrni.. :D
2018. ápr. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!