Ezek alapján hol tanulnátok tovább? Tanácstalan vagyok, nem tudom mit válasszak.
Jövőre szeretnék egyetemre menni, de fogalmam sincs mit válasszak.
A matek, fizika, kémia nem mennek jól, nagyon nehezen tanulom őket. A nyelvek jól mennek, angolul, németül tanultam eddig, de angol és német szakosokkal szerintem Dunát lehetne rekeszteni. Nemrég elkezdtem japánul tanulni, de japán szakkal nem tudom mit kezdhetnék.
Érdekelnek még a művészetek, jártam sokáig rajzszakkörbe, festeni is szeretek, varrni is, hobbiból ruhákat varrok. Ezekkel viszont nem igen lehet elhelyezkedni, csak ha nagyon ügyes az ember.
Ha ez számít, szeretnék majd külföldre költözni, mindig is szerettem volna idegen országban élni. Jó lenne ott is tanulni, de az meg drága.
felvi.hu-n tölts ki egy önismereti szakválasztós kérdéssort.
A tulajdonságaid és a beállítottságod alapján ki fog dobni egy csomó szakot, ami érdekelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!