Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, szerelmes vagyok egy lányba. Hogy mondjam el neki?
3 honapja ismerem.. Együtt járunk röplabdázni nagyon sokat beszeltünk es beszélünk minden nap. Ugy erzem szerelmes vagyok ebbe a lányba. Ő az eslő lány aki irant igy erzek. Tudom hogy szeretem őt, nem csak "beképzelem". Szeretném ha több lenne barátságnál hogy mondjam ezt el neki? És ha ő nem a lányokat szeretni?
17/L
Ha nem is mondod ki teljesen, de tudtára adhatod apró érintésekkel, megpróbálhatsz flörtölni. De először valahogy meg kell tudni, hogy ő szereti-e a lányokat. Ha nem a lányokat szereti, ne ess kétségbe. Nekem is volt egy nagy szerelmem, de ő teljesen hetero, ezt tudtam, így sosem léptem. Ha már tudod, hogy nem a lányokat szereti, akkor tovább tudsz lépni. Tudom, hogy nagyon sz.ar tud lenni az ilyen. Én pl sosem gondoltam volna, hogy valaha megtalál a nagy szerelem, erre most boldog kapcsolatban élek egy non-binary emberkével.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!