Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba, de tanácstalan is. Segitenétek?
Egy éve ismerjük egymást, nagyon beleestem. Állitólag ö is belém. De mégis valahogy másképp, vagy csak másképp éli meg. Bennem sokkal jobban ég a tűz, és legtöbbször én kezdeményezek, keresem. De rögtön hajlik felém, találkozunk, legyünk együtt. Szóval úgy érzem szeret....mégis passziv. Na ezt nem tudom hova tenni. Léteznek ilyen pasik, akik ennyire passzivak ha szerelmesek? Én fussak utána? :) Nehéz mert az agyára se akarok menni.
Adjatok tanácsot légyszi!
Igen, léteznek.
Nem passzív, csak várja hogy kezdeményezz, a leirtakból látszik hogy szívesen van veled. Próbálj kezdeményező lenni, kis türelem és aktívabb lesz.
Köszönöm a válaszokat. Picit félek, igen,hogy én jobban oda vagyok érte. Illetve nem is félek már, kezd természetes lenni. Mégis van bennem egy kis kétely, amikor nem vagyok vele. Amikor együtt vagyunk, látom, érzem mennyire oda van értem.
Igen, ö elég zárkózott tipus, nincs könnyű dolgom. De ahogy megismerem, egyre inkább érzem,hogy nem akarom feladni, nem reménytelen. Remélem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!