Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Segítenétek? Tanácstalan vagyok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítenétek? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Pár nap mulva lessz az esküvönk!a párom kb 3-4napja szörnyen bánik velem!nem bánt meg ijesmi,de ha kérdezem nem mindig válaszol,bármit csinálok az sosem jó ugy,folyton flegma...stb nem tudom mitöl lehet!talán megbánta hogy el akart venni??vagy csak fél??kérlek irjatok!!
2009. júl. 16. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tipikus házasság előtti stressz...
2009. júl. 16. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet megijedt a feleloseggtol, vagy csak stresszel, hogy minden jo legyen. En ilyenre gondolok. Eddig minden rendben volt?
2009. júl. 16. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
igen!3éve vagyunk eggyütt,igy hát azért nem friss kapcsolat...
2009. júl. 16. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez kicsit furcsa. Mi a szokásos idegesség ellenére is nagyon vártuk az esküvőnket. A helyedben én rákérdeznék. Most még jókor van!
2009. júl. 16. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szexeljetek sokat, attól talán lenyugszik és megint a régi lesz!
2009. júl. 16. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, szerintem csak "most esett le neki", hogy ez egy nagyon is végleges dolog. De nagyon fontos, hogy megbeszéljétek!!

Kérdezd meg, hogy mi bántja, hogy fél-e, ilyesmik.

2009. júl. 16. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Ülj le a pároddal és szép nyugodtan, türelmesen beszéljétek meg a problémát!

Lehet, csak te vagy most érzékenyebb, hiszen te is ideges vagy az esküvői készülődés izgalmától.

Ha mégis van valami gondja a párodnak, jobb lenne MOST tisztázni, vagy megtudnod, nem pedig az oltár előtt sokkot kapni, mert esetleg el sem ment vagy ott nyögi be, hogy NEM!... 8-o

Valószínű, hogy a hülye haverjai, munkatársai mostanában egyfolytában azzal szívatják, hogy milyen hülye, mert megnősül (ez nagyon divatos a pasik között)...

Ha a párod bizonytalanná vált, jobb lenne mindkettőtöknek, ha még most lefújnátok az esküvőt, kisebb kellemetlenséggel járna, mint félév múlva egy válóper... :[

Minket meg hiába kérdezel, hogy mi baja lehet a párodnak : mi nem ismerjük a párod, és csak ő tudja neked megmondani, hogy ŐT mi zavarja mostanában!

2009. júl. 16. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez esküvők előtt nagyon gyakori, hogy olyan ideges mindkét fél, hogy a végén már egymásnak ugranak, vagy egyéb gondok vannak. Nem árt megbeszélni azért.
2009. júl. 16. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!